Michal Prokop a Framus Five - BeatFest

Michal Prokop a Framus Five - BeatFest | foto: Dalibor Puchta

Michal Prokop se vrátí do Lucerny. S řadou hostů oslaví „šedesát a čtyři“

  • 0
Zpěvák Michal Prokop oslavil 64. narozeniny sice již letos v srpnu, koncert k té příležitosti ale chystá až na 13. prosince. Jubileum tak oslaví v rámci vánočního koncertu, který se po čtyřech letech výjimečně uskuteční opět ve velkém sále pražské Lucerny.

Festival Okoř se šťávou, Michal ProkopNázev koncertu "Už mi bylo šedesát a čtyři..." je inspirován textem Pavla Šruta z jedné ze skladeb comebackového alba Poprvé Naposledy s názvem 64. Na koncert v "Mekce československého rocku" pozval Michal Prokop svou kapelu Framus Five a celou řadu hostů.

"V tuto chvíli mohu prozradit, že ze Slovenska přijede zpěvák Peter Lipa a z Čechů přijde Michalovi pogratulovat písničkář Václav Koubek a saxofonista Jiří Stivín. To ale nejsou zdaleka všichni - jména dalších hostů bychom pro tuto chvíli ještě nechali pod pokličkou," řekl iDNES.cz Prokopův manažer David Gaydečka.

Michal Prokop v Lucerně - "Věřím, že to nebude obyčejný mejdan samej fór, ale že dokážeme dát pro naše příznivce opět dohromady neopakovatelný koncertní program," říká Michal Prokop. A Gaydečka dodává: "Michalovy koncerty navštěvují lidé napříč generacemi a ti starší uvítají vstupenky na místa k sezení, kterých Lucerna poskytuje dostatek," vysvětluje organizátor akce jeden z důvodů, proč se Prokop opět vrací "na místo činu" nejen svých šedesátin, ale i mnoha triumfů prakticky od začátku své kariéry.