Martina Pártlová

Martina Pártlová | foto: Jan Zátorský, MAFRA

TRENDY V KLIPECH: Pártlová s Bagárovou vzpomínají, LP velebí Prahu

  • 0
Zpěvačky Martina Pártlová a Monika Bagárová spojily síly a v klipu Co bylo za nás se vrací do konce 70. a začátku 90. let, kdy se narodily. Sehnat rekvizity nebylo snadné, zpěvačky musely do muzea. Další klipové novinky mají Michal Horák, LP nebo Bebe Rexha. Všechny se ucházejí o hlasy v hitparádě KitKat Óčko Chart.

Martina Pártlová, Monika Bagárová – Co bylo za nás

„Já jsme v tom klipu zástupce spíš mojí mámy a Monika zase reprezentuje moji pubertu,“ vysvětlila k obsazení v písni i klipu Martina Pártlová, která bude hostem KitKat Óčko chart.

„Sehnat všechny dobové rekvizity nebylo jednoduché. Klip se proto natáčel v muzeu a oblečení je z barrandovského fundusu. Stál raketu, šetřila jsem na něj celý rok. K dalšímu singlu už takhle výpravný nebude, asi si ho natočíme u mě doma v obýváku,“ dodala zpěvačka.

Michal Horák – Není to divný

Hlasujte v KitKat Óčko Chart

Pro všechny čtyři klipy můžete hlasovat v hitparádě KitKat Óčko Chart, kterou televize Óčko vysílá vždy ve čtvrtek od 15:00. Hlasování startuje po odhalení celého žebříčku v 16:55.

Michal Horák nedávno vydal třetí album Ideální čas se nezbláznit. Připravoval ho s producenty Jendou Vávrou a Filipem Vlčkem. Pro píseň Není to divný potřeboval Michal Horák ženský hlas, ale nebyl čas shánět zpěvačku, takže vypomohla přítelkyně producenta Filipa Vlčka Tereza, která je kadeřnice. V klipu se také objevil šampion oktagonu Patrik Kincl a jedno netradiční zvíře – lama. Klip se první týden dostal do hudebních trendů na českém YouTubu a i druhý týden se stále drží v TOP30 a po singlu Záchranná síť je z nového Horákova alba druhou nejposlouchanější na Spotify.

LP – Dayglow

LP si Prahu zamilovala. Natočila tu další klip a metropoli v něm ukázala ve všech barvách. LP na loďce na Vltavě u Národního divadla, na Václavském náměstí, ale i na Prague Pride. „Klip k Dayglow je dost možná ta nejteplejší věc, kterou jsem kdy udělala,“ řekla k tomu LP a Prahu označila za jedno ze svých nejoblíbenějších míst a jedno z nejkrásnějších míst na světě.

Bebe Rexha feat. David Guetta – One In A Million

David Guetta týden co týden vydává nový singl. Po nedávno předělaném hitu Blue od Eiffel 65 vsadil opět na spolupráci se zpěvačkou Bebe Rexhou a je z toho další hit. „Je to o nalezení toho jediného člověka, na kterého se můžu neustále spolehnout. Právě teď v mém životě je to skutečný odraz mě a hledání sebe sama a práce na sobě,“ říká Rexha.