David Koller

David Koller | foto: Staropramen

Koncert pro konvoj s Kollerem, Mišíkem a Suchým bude přístupný zdarma

  • 99
Vstup na jedinečný koncert pro americké vojáky vracející se přes Prahu, bude v pražské La Fabrice zdarma. Zájemci si lístky mohou rezervovat od pondělí.

Koncert pro americké vojáky, kteří se přes Prahu vracejí ze cvičení v Pobaltí a v Polsku na základny v Německu, se odehraje v úterý 31. března v La Fabrice v pražských Holešovicích. „Začátek a konec Koncertu pro konvoj je načasován přesně podle jejich opušťáku, tedy od 19:00 do 21:00,“ uvedla za pořadatele Simona Andělová.

V prostoru La Fabriky zvaném Slévárna vystoupí Totál Vokál, Jiří Suchý, Mydy Rabycad, Markéta Foukalová, Adam Mišík a David Koller Band. Moderování koncertu se ujme českoamerická herečka Eva Jeníčková. Součástí večera bude projekce dobových fotografií a dalších archivních materiálů na téma US Army v Čechách v roce 1945.

Koncert pro konvoj, kterým chtějí vyjmenovaní umělci zpříjemnit členům jednotek ozbrojených sil USA průjezd Českou republikou, je přístupný zcela zdarma. S ohledem na omezenou kapacitu sálu a očekávaný zájem bude mít veřejnost možnost rezervovat vstupenky (maximálně dvě na osobu) na webu La Fabriky v pondělí 30. března od deváté ranní.