Kapitán Demo (Rock For People Home 2020, Hradec Králové, 20. června 2020)

Kapitán Demo (Rock For People Home 2020, Hradec Králové, 20. června 2020) | foto: Profimedia.cz

TRENDY V KLIPECH: Kapitán Demo se vysmívá plastikám, Like-It dlouho nespali

  • 5
Českou klipovou tvorbu oživil růžovým videem z plastické chirurgie Kapitán Demo, který se spojil s drag queen Miss Petty. Konkurencí v hitparádě KitKat Óčko Chart jim v tomto týdnu bude skupina Like-It se smutným videem Už jsem dlouho nespal. Nové klipy mají i Dua Lipa nebo vítězná skupina soutěže Eurosong Maneskin.

Kapitán Demo feat. Miss Petty – Botox

Hlasujte v KitKat Óčko Chart

Pro všechny čtyři klipy můžete hlasovat v hitparádě KitKat Óčko Chart, kterou televize Óčko vysílá vždy ve čtvrtek od 15:00. Hlasování startuje po odhalení celého žebříčku v 16:55.

Je to umělý, všechno umělý, zpívá Kapitán Demo. Sám přitom podstoupil radikální změnu image, která doprovází i změnu žánru.

„Býval sem hrozně tlustej, teď jsem po složité operaci všeho nahoře v ramenou a v londýnské klinice jsem si nechal nastřelit vlasy z irských pubických chlupů. Ale o nic chudší nejsem, stále máme čtyři miliardy na účtě,“ prozradil s nadsázkou kapitán Demo se svými souputníky ProGramem a Givi Kross v live streamu pro instagram Óčka.

Like-It – Už jsem dlouho nespal

„Tu písničku jsem psal tři a půl měsíce před tím, než vyšla, když jsem byl ve vztahu v pohodě. Psal jsem ji pro lidi, kteří jsou v problémech a v situaci rozchodu. Netušil jsem ještě, že ji vlastně píšu sám sobě,“ prozradil paradoxní situaci autor a frontman kapely Like-It Dominik Kříž, se kterým se rozešla tehdejší přítelkyně.

„Během natáčení klipu je vidět, že jsem byl hodně smutný, ale teď už jsem zase šťastný a má současná přítelkyně má tu písničku strašně ráda,“ doplnil čerstvě zamilovaný zpěvák.

Maneskin – Valentine

Vítězná skupina soutěže Eurovision Song Contest vydala nedávno rozšířenou edici desky Rush! a právě balada Valentine byla novou písní na této desce. Italská rocková kapela k silné skladbě natočila jednoduchý černobílý videoklip a nic tak neruší požitek z úžasného pěveckého výkonu zpěváka Damiana Davida.

Dua Lipa – Houdini

Píseň pojmenovaná po známém maďarsko-americkém kouzelníkovi se objeví na třetím albu zpěvačky, které by mělo vyjít v příštím roce. Song Houdini vznikl z úryvku skladby, kterou australský zpěvák Kavin Parker napsal v roce 2022. Stal se producentem skladby. Na textu spolupracovala Dua Lipa s norskou zpěvačkou Caroline Ailin, která s ní už napsala hit New Rules.