Skupina Eddie Stoilow

Skupina Eddie Stoilow | foto: archív kapely

Eddie Stoilow se rozcházejí, důvodem jsou neshody uvnitř kapely

  • 5
Čtyři z pěti členů Eddie Stoilow, jmenovitě David Šmídt, Jakub Lenz, Martin Puškař a Lukáš Kuneš, bez velkých gest ukončili své působení v řadách kapely.

Skupina se zároveň dohodla, že dostojí závazkům a pokud to umožní krizová situace, odehraje většinu nasmlouvaných koncertů. Plánované podzimní vystoupení ve Fóru Karlín se už ale neuskuteční. „Omlouváme se všem fanouškům, kteří se na akci těšili. Výroční koncert jsme nuceni zrušit. Již zakoupené vstupenky bude možné pochopitelně vrátit.“

Eddie Stoilow vznikli v roce 2003. Vydali čtyři studiová alba, přičemž poslední jménem Jupiter vyšlo v roce 2016. Mezi jejich nejúspěšnější písničky patří Baby, Frozen nebo singl With You, s nímž se skupina v roce 2018 dostala až na vrchol českého přehledu nejhranějších skladeb v rádiích.

V roce 2012 si v Polsku s Eddie Stoilow zahrál na bicí brankář Petr Čech, jenž si na koncert odskočil mezi dvěma zápasy fotbalového Eura. Se slavným fotbalistou kapela spolupracovala častěji, na postu bubeníka se ukázal i na festivalu Rock For People 2013, účinkuje také v klipech Baby a Piano Piece. Loni si Eddie Stoilow splnili sen, když předskakovali finské kapele The Rasmus na jejich evropském turné.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.


Termíny

Střední školy

Pořady

Ceny

Předplatné časopisů

Vánoce 2023

Nepřehlédněte