Z filmu Šťastný nový rok

Z filmu Šťastný nový rok | foto: Bontonfilm

Domácí novinka Můj příběh zlákala 19 tisíc lidí, vedl Šťastný nový rok

  • 0
Slovensko-česká romantická komedie Šťastný nový rok vyhrála i svůj třetí víkend v tuzemských kinech. Přišlo na ni 26 tisíc, celkem už 210 tisíc zájemců. Domácí drama o domácím násilí Můj příběh startovalo až na čtvrté příčce.

Před premiérový Můj příběh s herečkou Vlastinou Svátkovou v hlavní roli a s 19 tisíci diváků se vklínily ještě dva starší tituly, oba pocházející z americké produkce.

Jmenovitě dobrodružná podívaná Jumanji: Další level, jenž překročil hranici čtyř set tisíc návštěvníků, a animovaná pohádka Ledové království II, která se blíží osmi stům tisícům fanoušků.

Těsně za Mým příběhem skončila zahraniční novinka týdne, detektivka s Danielem Craigem Na nože. Další dva premiérové tituly bodují až v druhé polovině dvacetimístné statistiky Unie filmových distributorů.

 Dětský snímek Medvídci Boonie: Cesta do pravěku nalezl šest tisíc zájemců a muzikál Cats jich získal čtyři a půl tisíce, přestože do kin vstupoval s pověstí bizarního propadáku.

Z českých titulů v žebříčku figurují ještě komedie Vlastníci, animované pásmo Pat a Mat: Kutilské  trampoty, zimní romance Špindl 2 a komedie Poslední aristokratka.  

.