Alain Delon se synem

Alain Delon se synem | foto: Profimedia.cz

TV tipy na pondělí: Dokážete si představit kudrnatého Delona?

Pokud se vám titulek zdá příliš divoký, zkuste se večer podívat na kriminálku, jež vás o zmíněné skutečnosti přesvědčí. Jinak je pondělí televizně standardní - seriály, seriály a jedna americká komedie.

PONDĚLÍ 8. ZÁŘÍ
Scott s kamarády projede při hledání své lásky půl divoké Evropy. A samozřejmě, že všude na ně číhají nejrůznější dobrodružství - tak zní krátký popisek ke čtyři roky staré americké teenagerské komedii Eurotrip (Nova, 22:50). Pro zajímavost - na internetu diskutující diváci, kteří už film viděli, jej v podstatě hodnotí jako nenáročnou a celkem zábavnou podívanou.

Druhý film, kterým české televize v pondělí večer útočí na diváka, je francouzsko-italské krimidrama Gang (ČT1, 22:25). Jde o třicet let starý snímek v hlavní roli s Alainem Delonem. Odehrává se hned po druhé světové válce, kdy pařížský gangster Robert vytvoří se svými čtyřmi přáteli gang, který ke svým zločineckým loupežím využívá zmatek, jenž ve městě po válce vládne. Delonovy fanynky pak jistě naláká fakt, že jejich idol dostal v tomto filmu od maskérů kudrnatou paruku.

Prostor v pondělí dostávají samozřejmě i seriály. Premiérově se představí první část třetí řady krimisérie Closer (Prima, 22:25).