Lukáš Vaculík a Markéta Hrubešová v seriálu Temný kraj 2 (2019)

Lukáš Vaculík a Markéta Hrubešová v seriálu Temný kraj 2 (2019) | foto: FTV Prima

Vrací se Vaculík a jeho pes. Podzimní Prima sází na pokračování

  • 6
Televize Prima zveřejnila svůj podzimní program. Sází v něm na nové díly svých úspěšných seriálů v čele s druhou řadou krimi Temný Kraj, v níž se vrací na venkov elitní vyšetřovatel v podání Lukáše Vaculíka i se svým psem.

Druhá sezóna Temného kraje přináší dalších sedm případů sériových vražd inspirovaných skutečnými událostmi, které se svými místními kolegy řeší původně pražský kriminalista Petr Kraj. Na venkově ho drží nejen věrný pes Egon, ale  také nevyluštěná kauza tajemné vraždy, která se ho osobně týká.

Vedle Vaculíkova titulního hrdiny a seriálových policistů z první řady se objeví nové postavy, mezi nimi především Markéta Hrubešová coby Krajova dávná láska, která propadla alkoholu, její manžel a syn.

Premiérové epizody přinese jak lékařský seriál Modrý kód, který pokračuje od podzimní sezóny již 185. dílem, tak komediální série Krejzovi, která konečně nastěhuje do rodinné vily i Jaroslavu Kretschmerovou v roli maminky, jež se vrací z polární stanice.

V novém zábavném pořadu Marta se zpěvačka Marta Jandová poprvé  představí coby moderátorka. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného, a připraví si pro ně úkol nebo výzvu, které mají spl­nit.

Již osmé řady se dočká soutěž Česko Slovensko má talent, kterou společně s Primou vysílá slovenská TV Joj.

Tentokrát sice zůstává složení poroty i moderátorů stejné, nicméně v roli nového speciálního porotce přibude Jiřina Bohdalová.

Pokračovat budou též cykly Poklad z půdy, Show Jana Krause či Partička,  z domácích filmových premiér Prima ohlašuje pohádku Když draka bolí hlava a loňský hit našich kin, romantickou komedii Po čem muži touží.