Ze snímku Casagrandovi ve filmu | foto: Netflix

TELEVIZIONÁŘ: Casagrandovi, taková normální rodinka, tentokrát v Mexiku

  • 0
Děti sledující stanici Nickelodeon v tom asi mají docela jasno, ale dospělí by se mohli ztrácet. Takže: projekt Casagrandovi ve filmu, jehož premiéru nyní nasazuje Netflix, je celovečerní odvozeninou seriálu Casagrandovi.

Seriál Casagrandovi je zase odvozeninou seriálu Hlasiťákovi, který vypráví o klukovi vyrůstajícím v nervní domácnosti s deseti sestrami. Přítelem jedné z dívek je jistý Bobby Santiago. jenž má mladší sestru Ronnie Anne Santiago – a jejich rodina se odstěhovala. Tudíž se odtrhla od Hlasiťákových a vybudovala samostatnou sérii Casagrandovi.

V jejím rámci se pak nynější premiérový příběh týká Ronnie Anne, milovnice skateboardu, videoher a pubertálních žertů, která se během narozeninového výletu do Mexika střetne s probuzenou obávanou bohyní.

Jak Hlasiťákovi, tak Casagrandovi jsou plodem americké vášně pro animované rodinné seriály, od nejslavnějších Simpsonových až po Griffinovy. Ke Casagrandovým přešel od Hlasiťákových, kde začínal, režisér Miguel Puga a přestup se mu vyplatil: rychle si vysloužil televizní cenu Emmy.

Stejnou trofej si odnesla ústřední píseň seriálu Casagrandovi, kterou nazpívala Ally Brooke z dívčí kapely Fifth Harmony. Napsala ji Germaine Franco, skladatelka proslavená třeba oscarovým animovaným snímkem Coco, jenž se shodou okolností rovněž odehrává na mexické půdě.

Rovnou za „vycházející latinskoamerickou hvězdu Hollywoodu“ pak list Los Angeles Times označil Izabellu Alvarezovou, která v originále propůjčuje hlas zrovna školačce Ronnie Anne. Kromě toho se již objevila v seriálech Euforie nebo Westworld.