Ze seriálu Chalupáři

Ze seriálu Chalupáři | foto: Nakladatelství Omega/Ivan Minář

TELEVIZIONÁŘ: Dvakrát Na vodě, nášup Chalupářů. Léto začíná s předstihem

  • 15
Astronomické léto sice ještě nevypuklo, ale Nova je odstartuje s předstihem už v neděli večer, a to rovnou dvojitou dávkou reprízového seriálu Na vodě. Podobně tomu bude na ČT, která na nedělní večery nasadí také hned po dvou dílech tradiční Chalupáře.

Vážený divák nechť se připraví na nášup oprášených archivů, ČT má pro první prázdninový měsíc v zásobě například tituly Kriminálka Staré Město II, Panoptikum Města pražského nebo Vyprávěj, na Novu se zase vrátí Kriminálka Anděl, Atentát, Comeback, Soukromé pasti i sitcomy Helena či Hospoda. 

Čistě pro osvěžení paměti: jak dopadl na tuzemském televizním trhu loňský červenec? Mezi nejsledovanější nezpravodajské pořady tehdy patřily, světe, div se, seriály Kriminálka Anděl na Nově a Chalupáři na ČT. Oba v létě 2017 dosahovaly průměrné sledovanosti kolem osmi set tisíc diváků, což letos zvládlo až finále SuperStar. 

TV Barrandov svůj letní program zatím nezveřejnila, zato ještě před koncem školního roku svolává na 28. června valnou hromadu obchodní společnosti Barrandov Televizní Studio, a. s. To by byl zajímavý přímý přenos – ostatně předseda představenstva Jaromír Soukup už moderuje tolik pořadů, že jeden navíc by zvládl.

Další tipy z televizního programu