Diskuze

RECENZE: Slunce, seno, pop. Dobrotivá víla vidí Hvězdy nad hlavou

Sbohem, utrápené mátohy moderního města, seriály se houfně stěhují za venkovskou selankou. K úspěšné Slunečné, která nadále pokračuje, přibudou na Primě od pondělka ještě Hvězdy nad hlavou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Podle mě dobře trefená recenze...ale těch 40% je opravdu moc

0 0
možnosti
LE

Možná by se na to dalo dívat. Jenom by ta hlavní postava nesměla být tak prvoplánově (a v důsledku nesnesitelně) kladná.

1 0
možnosti
PH

Souhlasím, ale tak třeba se to ještě nějak rozjede a tak úplně kladná nebude :-)

0 0
možnosti

P59e18t62r 57Š19k15o33d22a

31. 8. 2021 11:19

Mno, koukat se na to dá, ale ta hudba, to je vážně děsný.

2 0
možnosti
PD

Prima má asi schizofrenní vedení. na jednu stranu na hlavních kanálech sklouzla úrovní pro laťku nastavenou Novou (ta První mise byla snad parodie, akorát nevím, jestli na armádu, zdravotnictví, nebo na vše dohromady), na stranu druhou provozuje Krimi a Cool, které zase mezi českými stanicemi nemají konkurenci

5 0
možnosti
AT

A15l31e56š 82T64r80o63j33a11n

31. 8. 2021 11:41

Asi vás přátelé překvapím, ale já jsem vděčný za každý možný pokus o MIMODETEKTIVNÍ seriál, které TV vyrobí. Těch detektivních, které z vybraných a spřátelených herců dělají milionáře + Ulice a seriálů z lékařského prostředí, je už opravdu a OTRAVNĚ ZBYTEČNĚ MOC ;-O

1 1
možnosti
Foto

To bude veledílo skoro jako od Dietla.

0 3
možnosti
SK

Ale rozhodně lepší než 1.Mise. Problém zaškatulkování se na stará kolena do pozice starosty obce(po Nejlepší ženské na krku) . Je to na každém, uvidíme jak se to dál vyvine . O Slunečné jsem si také prvních deset dílů myslel , že je to konečně super seriál. Na rozdíl od M I , si nemyslím ,že se v 21.století našel nějaký srovnatelný autor jakým byl Dietl ve dvacátém století. ,ale máte na to ještě sedmdesát devět let.

2 0
možnosti
MT

Kdo viděl upoutávku na další díly Slunečné, ví že žádný jiný seriál nemá šanci.Bude to neskutečné drama.

1 2
možnosti