Diskuze

Hrajete pro muže, oblečte se tak. Znělo to příšerně, navíc od ženy, říká Lenny

Zpěvačka Lenny vydala třetí desku. Pod názvem Heartbreak Culture se skrývá generační výpověď i záznam doby, říká v pořadu Rozstřel na iDNES.cz, kde vzpomněla i na překvapivý zážitek z jednoho soukromého hraní. Rockovější zvuk skladeb nové desky pramení z letité lásky k žánru i zájmu fanoušků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PO

A kdeže je problém? Organizátorka vyjádřila přání, to bylo oslyšeno. Že by kvůli tomu vystoupení neproběhlo, to se nepíše.

A organizatorka ví, že pro takové publikum příště objedná jiného interpreta.

0 0
možnosti
JH

Nějak nerozumím, kde je problém. Pořadatelka chtěla udělat publiku radost (podle jejího názoru), zeptala se zpěvačky, jestli by to nešlo, ona odmítla a hotovo. Kde je nějaký problém?

Argument, že zpěvačka je tam kvůli zpěvu, neuspěje - kdyby to bylo jenom o zpěvu, nemusí dělat žádné koncerty, resp. vystupovat na nich. Ne, koncert není jenom o zpěvu, je to šou se vším všudy a zpěvačka je tam hlavní postavou.

Na přizpůsobování kostýmů publiku nevidím nic špatného. Kdyby vystupovala třeba pro malé děti a pořadatelka by ji požádala, jestli by si nechtěla vzít kostým třeba nějaké princezny, také by to považovala za příšerné? A v případě mužského publika prostě sexualita táhne, to je známý fakt.

Každopádně klíčové je, že ji k tomu nijak nenutila. Zeptala se - neuspěla - dál to zjevně neřešila. Opět se hledá problém někde, kde není.

5 0
možnosti
LN

Tak nejlepší na tom je, že jí to podsouvala ženská, tedy to nemělo s chlapama nic společného. Spíše to svědčí o ženském uvažování.

2 0
možnosti
JK

Kdybych si pozval kteroukoliv dámu z tandemu Lenka -Lenny-Filipová, tak je mi jasný , ze přijdou kalhoty. Leda, že by se zjevil Lenny Kravitz v kiltu

1 0
možnosti
PN

Ženská sounáležitost. ;-D

6 0
možnosti
TK

Hmm Alberte nudýsimo jedeme dál XD

0 0
možnosti

Hm, podle očekávání se k tématu zatím vyjadřuje především specifická kategorie mužů...

0 0
možnosti
DH

Kategorie co čte jenom nadpis.

1 0
možnosti
VF

Poznámka je to tedy úchylná. Pokud krom zpěvu chtěli něco "pro pány", mohli rovnou pozvat někoho ražení třeba Madonny.

7 0
možnosti
MF

Ale prachy za to jí nesmrdí. Tolik k tomu.

9 6
možnosti
MK

Prachy za co? Za vystoupení? Ano, to jí nevadilo ani předtím

7 0
možnosti
TV

Tak teď přemýšlím, jestli například servírka v Hooters je tak děsně neuvědomělá, nebo je jí jenom nějaká ženská sounáležitost ukradená a dělá si co chce?

6 1
možnosti
OH

Servírka v Hooters to dělá schválně a s rozmyslem. Ta za to placená je a je i podle toho vzhledově vybraná.

6 0
možnosti