Diskuze

KOMENTÁŘ: Dívejte se! Oscara získává největší tupost roku

Málokdy se vidí, aby více než šest tisíc vážených osobností spáchalo v jediném okamžiku hromadnou společenskou sebevraždu. Členům americké filmové akademie se to povedlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jděte. Netřískejte s ními o zem.

I v historii byla řada filmů prolobována, aby dostala "Oscara". To, že VY to nevíte nebo se o tom spíše nezmiňujete, ještě neznamená, že by tento večírek Academie Awards byl ve své historii čístý jako bílá lilie. ;-)

1 0
možnosti
JS

A jako moderátory bych jim doporučil Duška se Zbrožkem, pak by ten pohřeb byl úplný.

0 0
možnosti
NP
MB

Já bych s tou kritikou počkala, až podle toho, jaké filmy tuhle cenu budou dostávat. Já si myslím, že i mezi filmy pro masové publikum se dají najít kvalitní a zajímavé kousky. Nutně přeci nemusí dostat cenu největší blbost typu nějaké nízké komedie. Co se mi nelíbí, tak to je přesun některých kategorií mimo oči veřejnosti, to mi přijde nefér.

0 0
možnosti
Foto

F91i55l43i21p 81J64a64r34a85b

16. 8. 2018 15:51

Přesně tak. To zase jen Spáčilová musela být bulvární s dementním titulkem. Tyhle ceny budou dostávat filmy s vysokou návštěvností, které zároveň budou mít solidní úroveň. Letos by tam jistě byli třeba Avengers nebo M:I:6.

0 0
možnosti
IZ

Hlavní je politická korektnost, proto remake 7 statečných s černochem, mexikáncem, točí se nový film o transgender ženské a nějaké lobby LGBT donutí odstoupit klasickou herečku, ta se ještě jim omluví a bude jí hrát transka. Protože dnes mluví do všeho různé spolky. Četl jsem rozhovor s Polanskym. Kdysi o natáčení filmu rozhodovali nejschopnější z nejschopnějších ve studiu, dnes komise. Pak se nedivím těm výsledkům.

5 1
možnosti
MB

O natáčení filmu vždycky rozhodovali ti s penězi. Tehdy i dnes.

2 0
možnosti
MZ

M55i89l13o11s 79Z66a67c

15. 8. 2018 14:17

Oni uplne zapomneli dat Oscara Bilym Helmam a taky Anglounum za ten Novicok. Vzdyt tam kategorie drama a komedie maji.....blbecci.;-D Jsem rad ze se na tu saskarnu nedivam.

2 3
možnosti
RM

Mě to bohužel přijde jako logický vývoj. Hodnocení podle kvality nahradily elity hodnocením podle politické korektnosti. To, ale nikoho nezajímá a teď potřebují zvětšit sledovanost.

To, že politická korektnost a kvalita spolu vůbec nesouvisí nemohou přiznat, tím by se naprosto ztrapnili. Takže se rozhodli, že hodnocení podle "kvality" (které zprznili a o žádnou kvalitu se už nejedná) potlačí a budou hodnotit podle prodejnosti.

2 1
možnosti
Foto

F77i29l16i77p 70J89a71r34a49b

15. 8. 2018 14:37

Co je politicky korektního na Tváři vody?

1 3
možnosti
LM

Jeste oskara za nejlepsi herecky vykon v estrade MeToo...

7 0
možnosti
MH

prvni clanek od spacilky, ktery trefila presne :)

2 4
možnosti
MS

To ne bude žádna novinka, taka cena už existuje, a menuje se "Zlata Malina" ;-)

0 0
možnosti