Klára Issová

Klára Issová | foto: Produkce filmu

Issová: Rivalitu mezi herečkami snáším špatně

  • 1
Herečka Klára Issová si zahraje v nové pohádce Anděl Páně. "Bylo fajn se na place setkat se spoustou vtipných kolegů, především s Jirkou Bartoškou," prozradila herečka v on-line rozhovoru.

Odpovědi Kláry Issové najdete ZDE

"Je pravda, že jsem na natáčení pohádky Anděl Páně strávila jen tři dny a navíc v teple studia. Jinak se točila převážně v exteriérech na Šumavě," uvedla.

Klára Issová dotočila i nový snímek Grandhotel. Přišly i nějaké nabídky ze zahraničí.

"V dubnu a květnu jsem natáčela v Londýně jednu epizodu z nového seriálu, který se jmenuje Rose and Maloney. Hrála jsem holku z Arménie. Těsně před natáčením jsem si v Londýně našla agenta, který by se měl starat o nějakou další práci. Jak to dopadne, uvidíme," uvedla herečka.

"Určitě mezi herečkami rivalita je. Snáším ji špatně. Snažím se tomu vyhýbat, vůbec se vyhýbat tzv. drbárně, nemám to ráda a občas mě to herecké prostředí ubíjí. Ale mám mezi herci i spoustu kamarádů," dodala herečka.

Padly otázky i týkající se oblíbené reality show. "Párkrát jsem viděla VyVolené, přestalo mě to ale bavit, tak už to dál nesleduju. Do takové soutěže bych určitě nešla," míní Issová.

Klára Issová ztvárnila desítky filmových rolích. Z televize si ji diváci mohou pamatovat ze snímků Pozor na Kozoroha, Když se slunci nedaří, Lekárníkova holka, O moudré Sorfaríně a další.

Hrála i v zahraničních filmech jako Johan of Arch,Dune, The Mists of Avalon či Anna Frank: The whole story.
  
Proslavila ji role ve snímku Saši Gedeona Indiánské léto, zahrála si v Nejasné zprávě o konci světa Juraje Jakubiska a koncem 90. let ve snímku Co chytneš v žitě.

V roce 2000 na ni čekala role v pohádkovém příběhu Královský slib o rok později pak ve filmu Anděl Exit.