VIDEO: Omyl, či skrytá reklama? Ve Hře o trůny si zahrál kelímek s kávou

  • 73
Ani tak obří produkce, jaká stojí za populárním seriálem Hra o trůny, se zjevně nedokáže vypořádat s drobnými kiksy. V jedné ze scén čtvrté epizody, která patří do aktuálně vysoce hlídané poslední řady seriálu, si totiž nečekaně zahrál moderní předmět, jenž se do série příliš nehodil – kelímek z řetězce Starbucks.

Reakce fanoušků na sociálních sítích na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat. Jedny situace pouze pobavila, další debatují o tom, zda to od tvůrců show nebyl záměr. Objevily se i názory, že by kelímek efektivně odlehčující tíživou scénu měl dostat cenu Emmy.

Podobné kiksy se samozřejmě stávají. Kondenzační stopy za proudovým letadlem v historickém trháku. V jedné z filmových mayovek projíždí na pozadí moderní autobus. Dokonce tuzemské zpracování Švejka zobrazuje v příběhu z první světové války svatovítskou katedrálu v podobě, v jaké byla dostavěna až v roce 1929.

Ale neuhlídat si na place kávu ve vymazleném ateliérovém seriálu je majstrštyk. A samozřejmě se od té chvíle řeší, jaké jméno by seriálové postavě obsluha na kelímek napsala.

13.března 2017 v 16:52, příspěvek archivován: 06.května 2019 v 14:02

Habe ich geschickt bekommen #GameofThrones #Starbucks https://t.co/UYIsBLGeZr