Diskuze

GLOSA: Jak politická korektnost vyzdvihla i pohřbila moderátora Oscarů

Dva dny poté, co černošský komik Kevin Hart s nadšením zveřejnil, že bude uvádět Oscary, se své role vzdal. Nechce prý slavnost poškodit, protože mu lidé začali připomínat, že si před lety na Twitteru zažertoval na adresu homosexuálů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Poslední odstavec mě odboural. Pobavilo! ;-DR^

0 0
možnosti
MR

M84i47c27h11a45l 12R64ý89ž

7. 12. 2018 21:10

Amerika, země neomezené hlouposti;-D

8 0
možnosti
RM

Snad udělají nějakou filmovou soutěž třeba číňani.

1 0
možnosti
SW

Je to zabavne, za kazdou cenu chteli nejakou minoritu, tak dali cernocha, ktery je u nekterych lidi (cti cernochu) popularni. A pak zjistili, ze ten jejich vyvoleny je tak trosku nekorektni, coz si mohli zjistit, kdyby se unavovali poslouchat jeho urvanou tiradu, ktera se zove komedii. No a ted co? Oscari maji stejne nizkou sledovanost, protoze se promenili v trapnou saradu, kde se resi globalni oteplovani, znasilneni na vysokych skolach, osahavani studentek uciteli, nedostatek roli pro cernochy (ale na Asiaty kaslou) atd. Jejich moderatori jsou take rok od roka nic moc. Proste dojdou na politickou korektnost. Ad Kevin Hart, ac se neomluvil, stejne se omluvil tim, ze se vzdal one prace. Za chvili to utichne a mezitim se pilne bude hledat misena osoba, napul cernoch a napul Asiat, ktera se identifikuje jako muz i zena dle nalady, ktera je mirne postizena a ktera je sirotek. Hodne stesti, Oscare!

6 0
možnosti
MK

M76i25l51o64š 17K62r19u46m44p

7. 12. 2018 20:30

Nemuzu dockat az se Mikra konecne odebere do duchodu

0 7
možnosti
DP

Jak se to říká? Ne53r tam kde jíš! ;-)

0 0
možnosti
VS

"Americká filmová akademie se ocitla v pasti vlastní politické korektnosti. Nejprve kvůli diktátu rozmanitosti svěřila post moderátora afroamerickému baviči, který si zkusil i hip hop či reklamu."

Zdroj? Žádný... Ale zatleskáme, protože se to veze na v ČR velmi oblíbené vlně ("nesnášíme sluníčkáře, ekology, feministky, metoo, neziskovky a všichni, komu se něco nelíbí, chtějí přehnanou korektnost a ne "normální svět"").

1 11
možnosti
IH

I90v95a12n 63H71o74l23a64s

7. 12. 2018 19:47

A opravdu se vám nezdá, že to kyvadlo korektnosti je už hodně vychýlené? Mně tedy rozhodně ano (a nemluvím zrovna o prasárně MeToo).

12 1
možnosti
Foto

Dnes už by Miro Žbirka Biely kvet napsat nemohl....by se mohla naše menšina urazit a dát ho k soudu :-)

5 1
možnosti
JT

Jistě, že by nemohl, bylo by to rasistické a genderově stereotypní.

0 1
možnosti
PZ

Neřekl nic tak strašného, ale jeho volba no... Já bych si mohla dělat legraci z jeho fotky se snoubenkou, ale neudělám to, neb by si za 10 let někdo mohl stěžovat, že diskriminuji vysoké ženy (nebo malé může?) ;-)

0 0
možnosti
MM

Rekl toho vic, nez ten zminovany tweet, ale Hart proste nikdy nebyl vtipnej, tak to vyzni hur, nez to je.

0 0
možnosti
PA

Velký Bratr musí být hodně Velký a nekdo se tím profesionálně živí.

Jak jinak si vysvětlit, že krátce po oznámení o tom, že bude uvádět Oscary je vytažen tak starý tweet.

3 0
možnosti