DO KINA: Proti pěti soupeřům nastoupí vyměnění Muži v černém

  • 1
Ze šesti nových titulů týdne zní většině diváků povědomě jenom jediný: Muži v černém, tentokrát s podtitulem Globální hrozba. Nabídka však zahrnuje i komedie, dokument či hudební příběh.

Do snímku Muži v černém: Globální hrozba vstoupila nová herecká generace. Původní pánský tandem nahradila dvojice, kterou tvoří Chris Hemsworth a Tessa Thompsonová. Hledají zrádce ve vlastních řadách.

Příběh Beats se odehrává ve Skotsku 90. let, kdy do módy přišly technoparty s nekonečnou dávkou drog a elektrizující muziky. Na takovou zakázanou jízdu se vydají dva dospívající kamarádi.

Drama Genesis dorazilo z Kanady a sleduje skupinu tří teenagerů, kteří se potýkají s prvními láskami. Oč méně mají zkušeností, o to silněji prosazují své právo milovat.

Francouzská komedie Neviditelné si zvolila sociální téma. Líčí, jak se pracovnice stacionáře snaží postarat o ženy bez domova, i když tím porušují úřední pravidla.

Na mizině se octnou také hrdinové americké veselohry Rodiče na tahu v podání Aleka Baldwina a Salmy Hayekové. Bláznivý plán, jak nouzi utajit před dcerou, manželé vydatně zapíjejí.

Dokument Spitfire udělá radost nejen fanouškům dějin letectví. Osud stroje, který se stal nejslavnějším stíhacím letounem na světě, vyprávějí poslední veteráni druhé světové války. Ukázky a komentář najdete na videu.