DO KINA: Pánskou jízdu diktují Marek Vašut, Brad Pitt a navrch Rambo

  • 1
Mezi pěti novinkami týdne jsou zastoupeny různé žánry od sci-fi přes akční či animovaný film až po romantickou komedii, hlavně však tón udávají hvězdní herci. A v prvé řadě Sylvester Stallone čili Rambo.

Akční snímek Rambo: Poslední krev je v pořadí už pátým příběhem, ve kterém Sylvester Stallone ztvárnil neporazitelného válečného veterána. Tentokrát musí vyrvat ze spárů drogového kartelu kamarádovu dceru.

Ve sci-fi s názvem Ad Astra čili ke hvězdám se v rolích syna a otce potkali Brad Pitt a Tommy Lee Jones. Mladší se vydá ve stopách tatínkovy dávné expedice až k Neptunu, odkud Zemi ohrožují elektrické výboje.

Drama Naprostá láska vzniklo v koprodukci Argentiny a Francie, čemuž odpovídá i příběh. Hrdinka se vrací z Paříže na rodinný ranč poblíž Buenos Aires, kde musí čelit temné rodinné historii spojené s érou vojenské diktatury.

Animovaná pohádka Psí kusy vypráví o veselém domácím mazlíčkovi, který žije v pohodlném bezpečí. Jednoho dne však musí vyjít za plot a poznat tvrdé nástrahy reálného venkovního světa.

Romantická komedie Román pro pokročilé ukáže Marka Vašuta v roli rozvedeného světáka, který hledá azyl ve venkovském hotelu po boku prostopášného bratra. Ukázky a komentář najdete na videu.