DO KINA: Týden plný hvězd. Banderas, Efron a Will Smith jako džin

  • 3
Čtyři z pěti premiér týdne hýří hollywoodskými jmény. K poctám míří Bolest a sláva, kde v režii Pedra Almodóvara hraje Antonio Banderas, za diváckým ohlasem zase pohádkové dobrodružství Aladin s Willem Smithem.

Po animované disneyovce přichází orientální pohádka Aladin v hrané verzi. Režisér Guy Ritchie slibuje spoustu komediální akce, v roli džina z kouzelné lampy se objeví Will Smith.

Portrétem filmaře v tvůrčí krizi nazvaným Bolest a sláva ohromil Pedro Almodóvar diváky festivalu v Cannes. V hlavních rolí se potkali jeho krajané Antonio Banderas a Penélope Cruzová. 

Také sci-fi Syn temnoty se chlubí hvězdou, Elizabeth Banksovou. Hlavní roli však představuje nadané dítě z jiného světa, které na Zemi namísto spásy přinese hrozbu.

Podle skutečného případu vraha desítek mladých žen popraveného před třiceti lety vznikl snímek Zlo s lidskou tváří. Titulní roli dostal idol dívek Zac Efron, příběh však vypráví zločincova životní láska.

Italská komedie Jednou nohou v base sleduje mladého právníka, který kvůli kariéře dělá ve firmě řidiče, kuchaře a dokonce i ženicha šéfovy milenky, toužící po italském občanství. Ukázky a komentář najdete na videu.