American Music Awards - Britney Spears

American Music Awards - Britney Spears - udílení Amerických hudebních cen v Los Angeles (21. listopadu 2006) | foto: Reuters

Britney Spears se vrhá do seriálu, střihne si sekretářku

  • 1
Zpěvačka a dvojnásobná matka Britney Spears, která loni na hudební pulty uvedla album Blackout, míří do seriálu. V americkém sitkomu Jak jsem poznal vaši matku ztvární sekretářku.

Zpěvačka, na kterou se kvůli fyzickým i psychickým potížím dívají nejen fanoušci skrz prsty, se objeví v pořadu televizní stanice CBS 24. dubna.

"Divím se, že se madam Spears odhodlala přijít a zahrát si, když to dosud nedělala," v legraci se nad přítomností nové kolegyně na place pozastavil Neil Patrick Harris, jedna z hvězd série.

Britney Spears si zahraje epizodní roli sekretářky ústřední postavy Teda (Josh Radnor), který svým dětem vypráví příběh o tom, jak potkal jejich matku.

popisek Britney na scénu!
Jak dopadl návrat popové princezny

"Co když se objeví na natáčení a bude dočista normální a celá ta věc kolem ní je jen velká bouda? A při kouření cigarety řekne: Ano, to je pouze špička ledovce. Mám velký plán," zamýšlí se Harris.

Britney vyráží do boje
Účinkování někdejší popové královny v seriálu je dalším krokem k napravení pošramocené reputace. "S Britney se léta manipulovalo, teď je řada na ní," říká pro populární magazín Rolling Stone její přítel, jehož jméno autorka textu neuvádí.

Právě Rolling Stone v únorovém čísle detailně popisuje vzestup a pád hvězdy. Kolaps amerického snu vysvětluje i tím, že se zpěvačka rozhodla čelit svému obrazu a vymanit se z přisouzené role.

Britney Spears - Piece of Me (živě)

"Není (myšleno Britney Spears) bedna, ale je dost chytrá na to, aby pochopila, co po ní svět chtěl: že byla vytvořena jako panna, která měla být před našimi zraky deflorována, a to pro naše pobavení a vzrušení," uvádí časopis.

Do boje vyrazila i textem písně Piece of Me, který doprovází videoklip ve stylu honu na celebritu. "Jsem paní 'Životní styl bohatých a slavných', jsem paní 'Ó můj bože, nestydatá Britney', jsem paní 'Tlusťoška zhubla'," cituje Britney Spears v písni bulvární titulky a prokládá je zvoláním "chcete kousek mě".