Diskuze

A Miloš Kopecký tehdy řekl: Budeme spolu improvizovat, máme na to

Pětadvacet let v pátek uplynulo od chvíle, kdy se herci poprvé postavili na prkna pražského Divadla Ungelt. K založení populární komorní scény přispěl i Miloš Kopecký, jak ve velkém rozhovoru pro iDNES.cz vzpomíná ředitel Milan Hein.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

O divadle a jeho inscenacích zatím nic. Předřečníci jen kádrují. Viděla jsem Bouřlivé jaro s Ondřejem Vetchým a je to pro mě i po těch mnoha letech nezapomenutelný zážitek. V televizi pak běžel záznam s Pavlem Liškou a to už nebylo ono. Bohužel to mám do Ungeltu trochu daleko. Panu Heinovi přeju, aby dokázal divadlo udržet i v této kultuře nepříznivé době.

0 0
možnosti
PK

... v televizi byl kdysi uveden dokument o československém exilu a odpadlících. O lidech jako Tigrid, Škvorecký a dalších. Velmi sofistikovaným a dá se říci i nadšeným hlasem jej doprovodil Kopecký!!

2 2
možnosti
IJ

I96v28a32n 88J82i65r89e26š

4. 10. 2020 10:17

Také si to pamatuji i to jak vzápětí v době převratu tito lidé ihned začali kňučet a kňučí dodnes jak se jim strašně ubližovalo. Oni umělci jsou tak trochu jiní, pragmatičtí pokud se jedná o jejich prospěch a neúprosně komisní v hodnocení selhání a poklesků druhých. Hanebnost 90. let byla z velké části zapříčiněna tím, že tenkrát nezkušení lidé dali ještě na doporučení a pohledy umělců.

1 1
možnosti
PK

Registrovaný agent STB Hein!!

1 1
možnosti
MK

To máte z Cibulkových seznamů?

0 0
možnosti
JF

"Divadlo zachránili jeho herecké hvězdy" - češtino braň se Rv

3 0
možnosti
MB

Tak zrovna pan Hein nikdy nepatřil k mým oblíbeným. Za každého režimu byl vždy velmi vstřícný a názory měnil jako na kolotoči.

3 0
možnosti