Diskuze

Podmínka za text u hrobu Anežky Hrůzové v Polné pro Bartoše platí

Nejvyšší soud odmítl dovolání Adama B. Bartoše, předsedy Národní demokracie. Jeho roční podmínka s dvouletým odkladem za protižidovský text, který zanechal na hrobě zavražděné dívky v Polné na Jihlavsku, platí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby někdo prohlásil, že dosud nebyla uspokojivě vyřešená česká, německá, ruská otázka, byl by také odsouzen za podněcování nenávisti k Čechům, Němcům a Rusům?

2 0
možnosti

P91a62v52e43l 93Ř26í98h92a

5. 1. 2018 13:41

Hilsner nebyl podezřelý jen z účasti na smrti Anežky Hrůzové, ale sluší se připomenout, že byl vyšetřován také ohledně smrti marie Klímové. Oba tyto případy dosud nebyly uspokojivě objasněny, ačkoliv se tvrdí, že Anežku Hrůzovou údajně zabil její bratr kvůli dědictví a "židovská rituální vražda" měla být pouze chladnokrevnou kamufláží. Smrt Marie Klímové dodnes nebyla vůbec objasněna. I kdyby nebyl vrahem, rozhodně podle mě věděl víc, než si myslíme. Navíc, že by skutečně neexistovala frakce židů, která toto dělala se mi nechce věřit. Na to je dodnes zdokumentováno příliš mmnoho podivných vražd a že by křesťané tak moc nenáviděli židy, že by se vraždili mezi sebou, jen aby to mohli házet na židy, mi přijde jako totální fantasmagorie.

0 0
možnosti

Zjistit toho, kdo vam vladne se da tim zpusobem, ze se podivate o cem se nesmi mluvit.

2 0
možnosti

Jeste bych mu prisadil za urazku odkazu TGM, ktery spolu s dalsimi uz davno vyvratil nekdejsi obraceni teto vrazdy proti zidum. Ve jmenu demokracie a lidskych svobod, na ktere mnozi tak rychle zapominaji, jakmile se jim to jen trochu nehodi do jejich pseudoargumentu.

3 1
možnosti

Takže bychom si tu měli začít pěstovat kult osobnosti jako za Stalina?8-o8-o

0 2
možnosti

Otázka nácků také bohužel nebyla od 2. sv. války uspokojivě vyřešena.

4 1
možnosti

Trapne obraceni smyslu prispevku. Jde pouze o to, ci myslenky jsou hodny nasledovani. Podle meho ty Masarykovy, podle Bartose (a doufam, ze ne i podle vas) A.Eichmana a pod. A to nechci pripustit.

0 0
možnosti

M13a20r31e85k 48T89ů81m81a

4. 1. 2018 14:11

V pořádku, podněcování k nenávisti, s odkazem na holokaust tuplem, je vždy trestným činem... Kdyby se radši ten nahnědlý trouba staral sám o sebe, tak nemusel mít podmínku...

5 6
možnosti

Já tam vidím pouze provokaci, podněcování k nenávisti ne. Mimochodem kdyby se všichni starali jenom sami o sebe, tak by neexistovala občanská společnost;-)

4 0
možnosti

...byl odsouzen komunistickym soudcem

1 0
možnosti

Pokud musí vyvolávání nenávisti objevovat v nějakém výroku soudní znalec, protože to není naprosto zjevné všem nebo alespoň drtivé většině příjemců sdělení, tak je společenská škodlivost natolik nízká, že by takový výrok měl zůstat bez trestu.

10 3
možnosti

Podmínka pro Bartoše v titulku... hm... clickbait rulez, že...

1 2
možnosti

Tak tentokrát je ten titulek pravdivý.

0 0
možnosti