Diskuze

Covid se vrátil do jihlavského Alzheimercentra, nemocných jsou desítky

Druhou vlnu nákazy covidem-19 zažívá Alzheimercentrum v Jihlavě. V sociálním zařízení se už v červenci nakazilo celkem šedesát lidí a s jeho chodem musela vypomáhat armáda. Nyní zde mají 26 pozitivně testovaných klientů a deset zaměstnanců. Problémy se ale kupí i v dalších sociálních zařízeních.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Neschopný a prolhaný Roman Prymula nás tady pořád strašil, jak tady všude lítá COVID a představitelka Armády ČR v jihlavském Alzheimer centru přitom v článku pro Jihlavské listy jasně sdělila toto: ,,Když budete mít čisté ruce a virus si nestrčíte do nosu, očí, pusy..., tak riziko nákazy je téměř nulové... Vadí mi obecná hysterie kolem všeho. Ty věty: „Covid zabije nás všechny, lítá tady všude...“

Jednou pro vždy: covid-19 nelítá! Je to klasická respirační nákaza, kterou na vás musí někdo naprskat, nebo si ji sami musíte aktivně strčit do pusy, nosu, oka... Zdroj: https://www.jihlavske-listy.cz/clanek31561-jednou-pro-vzdy-covid-nelita.html

Tak mám věřit plukovníkovi Prymulovi, který už několik let ve skutečnosti plukovníkem není, je maximálně tak plukovník v záloze nebo této opravdu sloužící vojandě, která očividně ví, co říká a narozdíl od Prymuly skutečně pomáhá a neškodí z politického křesla ?

0 0
možnosti
MG

M30i66r71e82k 14G63a13j17e60r

3. 11. 2020 14:38

Kam asi chodili s tím Alzheimerem, že se nakazili? Nebude to tak, že ošetřující personál nebo jeho nejblížší mladí příbuzní mají přísná opatření na háku?

7 0
možnosti
PL

P55e73t34r 74L27u27k89á81š

3. 11. 2020 12:26

Že oni zapomněli že už mají být zdraví a zas to chytli??

0 0
možnosti
AS

V tomto věku už je bohužel imunita v háji, tak se není čemu divit. Spíš stát zapomněl, že je chtěl chránit:-(

4 0
možnosti