Ingredience Korpus: Krém: Pudink: Dohotovení: |
1. Sušenky rozmixujeme najemno a propracujeme s rozpuštěným máslem. Hmotu vtlačíme na dno obdélníkové formy a necháme zatuhnout v chladu.
2. Smetanový sýr smícháme s cukrem a tvarohem. Do kastrůlku nalijeme 80 ml studené vody a přisypeme želatinu. Necháme ji nabobtnat a poté za stálého míchání přivedeme téměř k bodu varu. Horkou želatinu vlijeme k sýrovotvarohové hmotě a dobře promícháme. Připravený krém rozetřeme na korpus ve formě a znovu necháme zatuhnout.
3. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink. Necháme ho mírně vychladnout a polovinu rozetřeme na zatuhlý krém. Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rozložíme je navrch a potřeme zbylým pudinkem. Cheesecake uložíme do chladničky a necháme odležet alespoň 180 minut. Smetanu vyšleháme s cukrem na pevnou šlehačku a rozetřeme ji navrch cheesecaku. Nakrájíme ho na porce a podáváme s čokoládovými hoblinkami.