Pátek 23. října 2020, svátek má Teodor, Theodor
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 23. října 2020 Teodor, Theodor

Diskuse k článku

RECENZE: Uncharted 4 je kandidát na hru roku. Je to nejlepší díl série

Série Uncharted patří k nejúspěšnějším exkluzivitám značky PlayStation. Je synonymem pro úžasnou grafiku a napínavý příběh plný nezapomenutelných momentů. Čtvrtý díl má být přitom posledním dobrodružstvím s hlavním hrdinou Nathanem Drakem. A je to neskutečná jízda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

F21r63a20n18t17i39š81e26k 51S11t67u76r68m 4142610610836

Já chci CoOp. Díky němu jsme užili s kámošema spoustu srandy u 3ky ještě několik měsíců po dohrání Singlu. ;-(

0/0
25.5.2016 15:08
Foto

L41u32k35á32š 24V58l60k 2211689174896

Selfie v Uncharted 4 ;-D

http://i.imgur.com/qx8Brf4.webm

0/0
21.5.2016 19:13
Foto

J37a36r11o51s42l61a37v 29T63r43o19j66a38n 3168509810807

Tahle hra má jedinou chybu, není na PC a já konzoli nemám. :(

+5/0
17.5.2016 21:17
Foto

R41a97d88e41k 80L83a35n94g 1366287796798

Premyslim, ze si poridim Uncharted 4, ale vubec neznam predchozi dily. Budu stihat a nebudu se ztracet, je to uzpusobene i jako samostatna hra pro nekoho, kdo nema se serii zkusenosti, nebo je ptoreba znat predchozi epizody?

0/0
17.5.2016 14:57
Foto

M40a83j89k72a 47Š22u34m94b94e32r76o89v50á 3545893261685

Tak dcera říká, že je samozřejmě lepší znát předchozí díly, ale žádná pokračující dějová linie tam není, takže nic nebrání hrát čtyřku bez znalostí předchozího děje:-)

0/0
17.5.2016 15:09
Foto

R29a39d83e80k 94L88a19n22g 1576977696668

Super, diky :)

0/0
17.5.2016 16:55
Foto

K52a87t88k16a 38B47o23š43k60o26v98á 8369897253384

jsou tam na to narážky, takže je lepší znát předchozí příběhy, ale dá se to hrát jako samostatný příběh...toť můj názor

0/0
17.5.2016 15:10
Foto

K69a11r95o12l 40Š15e26f15č32í81k 5674739408118

urcite si kupte kolekci 1 2 3 4. Hrat 4ku jenom tak bez vedomosti z minulosti vas ochudobni o dost veci :-)

0/0
17.5.2016 15:23
Foto

J82a41n 83W86a81w60r71o60s89z 6236639748

Taky bych doporučoval pořízení Uncharted: The Nathan Drake Collection. V ceně poloviny nové hry dostanete celý bundle 3 her, které opravdu stojí za to. Možná první už trochu pokulhává, ale i tak mě neskutečně bavila (Hráno někdy v období vánoc).

Bez znalosti postav se bojím, že k tomu příběhu tak nepřilnete.

0/0
17.5.2016 15:51
Foto

D87a98v27i42d 80R50y88c71h13e89t74s39k95ý 9366511150570

Konzole nikoho nezajímají...

+3/−13
17.5.2016 13:58
Foto

V32á51c65l61a70v 98K35a84r72a25s 1367391526671

naštěstí Rychetský už vůbec ne...

+9/−1
17.5.2016 14:41
Foto

F24i61l50i43p 23K25r56a52u71s 9469888956357

Není to špatná hra, ale není to Doom.

+1/−5
17.5.2016 10:55
Foto

V19á41c30l29a88v 72K35a15r50a48s 1477581566581

.. a to je dobře R^

+6/0
17.5.2016 17:30
Foto

J27a29n 98T55o58d86o42r32o67v59i47č 9555791487892

Je neskutečné, co kluci z NG dokáži pokaždé z Plejáku vyždímat. Ze všech stran furt člověk slyší, jak to nejde a to nejde a pak nakráčí ND a všechny posadí na pr..l.

+15/0
17.5.2016 9:57
Foto

M31a46j71k97a 72Š30u44m33b76e77r81o92v50á 3945613941835

Dcera je u 10. kapitoly a myslím, že až to dohraje, regulérně to obrečí - Nate je její nejoblíbenější herní postava. Já to mám jako film - sleduju, když hraje - a i tak je to úžasná podívanáR^

+10/0
17.5.2016 9:45
Foto

S35t81a33n84i22s97l42a26v 85H28o20r83á56k 5900982

Pokud jste nehráli, tak v podobném duchu jsou třeba The last of us nebo Beyond two souls. Úžasné věci. Bohužel PS4 hned tak mít nebudu, takže se spokojím s první trojicí Uncharted.

0/0
25.5.2016 12:51
Foto

M15a69j27k71a 69Š75u62m18b32e67r14o70v32á 3155183471545

The last of us hrála - určitě její druhá nejoblíbenější hra. Ale Beyond two souls ještě ne, díky za tip;-)

Jinak momentálně "žijeme" čekáním na novou Mafii a případné nové zvěsti o pokračování The last of us:-)

0/0
27.5.2016 10:38
Foto

K14a39t92k29a 78B46o88š80k97o66v59á 8269617173124

hnidopich: Nathanova manželka je Elena, ne Eleena ;-)

0/0
17.5.2016 7:50
Foto

P29e84t27r 36V56o33c60í30l73k85a 1394607928137

V mistni recenzi na prvni dil ji zase rikaj Elen :-)

0/0
17.5.2016 10:50
Foto

K33a66r49o73l 93Š74e91f41č55í53k 5644649668568

No a mimochodem je to SPOILER :-)

+1/0
17.5.2016 12:50
Foto

K77a89t94k20a 79B19o12š41k32o18v93á 8669117163354

v jakém smyslu slova?

0/0
17.5.2016 13:12
Foto

K78a15r52o24l 88Š66e21f15č60í96k 5494559508938

hrali jste Uncharted 1 2 3? Znate vztah Eleny a Nate? Tak pro nas kdo hrali jenom 1 2 3 je novinka, ze jsou "spolu" v zmysle manzel a manzelka ;-D

0/0
17.5.2016 15:21
Foto

K26a76t24k57a 88B50o77š45k93o91v96á 8969867443304

a že vám to vyzradili v recenzi je v pořádku??? Četl jste vůbec recenzi?

Citace: "Hlavní hrdina a vysloužilý dobrodruh Nathan Drake vyměnil střílení za razítkování a s MANŽELKOU Elenou žije poklidný život na hony vzdálený všem jeho předchozím dobrodružstvím."

A Uncharted jsem nehrála, nejsem majitelkou PS4, resp. PS3, ale příběh znám

0/0
18.5.2016 6:55
Foto

J79i85ř35í 30P49o91s67p24í21š15i83l 8672780436658

Hrál jsem předchozí 3 díly a nejvíce se mi líbila dvojka. Teď jsem v 16 úrovni čtvrtého dílu a musím říci, že super. Hra se opravdu povedla a její hodnocení přes 90% odpovídá. Určitě mohu doporučit R^

+7/0
17.5.2016 7:19
Foto

P60e23t89r 53M72i10k74e14š 4180471446834

Jsem zatim u 13 kapitoly ( cca mírně za polovinou )a je to super hra, ale má pár háčků zaprvý oproti předchozím dílům má člověk pořád pocit jak je možný že to všechno někdo nenašel už dávno před Drakem ( hlavně na Madagaskaru a ve Skotsku to hrozně bije do očí ) a za druhý mi trochu vadí ten odklon od tý indiana jonesovský lehkosti minulých třech dílů a příklon ke stylu Last of Us ( ale to je jen muj osobní problém je dle reakcí na netu je vidět že ostatní to naopak výtaj ) a poslední výtka směřuje k výběru lokací minulí díly byly super vtom že měli vynikajícně vybraný neokoukaný lokace ( i ten tropickej ostrov v jedničce byl na tu donu dost originální ) kdežto v dnešní době se na tropickém ostrově odehrává každá druhá hra a je tu už cítit lehká únava materiálu. Ale jinak je ta hra super a jsem rád že jsem do ní šel.

+1/0
17.5.2016 7:00
Foto

M62i44r97o96s15l45a29v 87S87t58a51s59t57n51y 7324883586351

Uf.

+4/0
17.5.2016 7:31
Foto

J98a85n 86P70r47o57c25h94á32z13k26a 9241922488376

"Výtaj" Opravdu? :D Nechcete se prosím! místo hraní opět přiučit češtině?

0/0
19.5.2016 6:08

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...