Čtvrtek 22. října 2020, svátek má Sabina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 22. října 2020 Sabina

Diskuse k článku

Recenze Elder Scrolls Online: Do Tamrielu dorazilo velké zklamání

Podle autorů měla být onlinovka ze světa Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu tou největší letošní událostí ze světa velkých on-line her na hrdiny. Po dvou měsících ostrého provozu se ovšem bohužel ukazuje, že není všechno zlato, co se třpytí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M26i49r75o53s38l27a27v 12D98u55s24í26k 1569279915530

Čelal jsem na tuto hru od začátku co ohlásili její vydání. Jsem fanda celé série Elder Scroll. Samozřejmě jsem si ji také zakoupil a jsem naprosto spokojený. Jen nechápu recenze, jako ta, která je na bonuswebu. Autor je absolutně mimo a mám takový pocit, že ji sotva hrál v betě. Spíše to vypadá, že si přečetl několik preview recenzí a dle toho napsal recenzi. Nové MMO to nemají lehké. Když je něco ůplně nového, je to nehratelné a špatné. Když je hra okopírovaná dle současných her ( viz WoW ) , je to taky špatně. Takže vyvinout hru, která by byla dle většiny špička je skoro nemožné. Každý prostě očekává něco trochu jiného. Mraky lidí brečí kvůli poplatkům. Pokud chceme od autorů nový obsah, údržbu serverů atd atd , tak to asi zadarmo dělat nebudou. Nebo někdo z Vás by to zadarmo dělal ? Obchodních modelů je řada jak udržet tyto hry na živu. Já osobně dávám přednost měsíčním poplatkům, než si neustále něco dokupovat. Co je vhodné, je rozdílné pro každého hráče. Nicméně zdejši recenze je absolutně mimo, což je pro tak skvělou hru škoda. Ano, není 100 %. Já osobně bych dal 80-90 % ze sta. Ale věřím tomu, že ji autoři časem doladí k naší spokojenosti.

+3/−2
17.6.2014 16:12
Foto

J55o57s37e57f 88J40u60h78á54s35z 1899102798

a já zase považuju recenzi za odpovídající titulu... propadák podobně jako Watch Dogs

+1/0
20.6.2014 10:38
Foto

L22u54k47á40š 36V21l35k 2591639324426

2 otázky mírně k tématu.

Nevíte jestli tvůrci singlu Skyrimu pracují na dalším singlu TES? Možná si odpovím sám: Pokud ANO, tak čekat klasických 5-6 let (teď tak 3-4) jako byly mezi díly TES... ?

Ztrácím přehled. Poraďte jaké (vyšlé ne moc staré či brzy vyjdoucí) podobné RPG Skyrimu je další super dobré? Witcher 3 (sice až únor 2015) dá se považovat za RPG ála Skyrim?

0/0
16.6.2014 22:27
Foto

R24u91d37o52l37f 52K89l13u81s70a13l 8977154649921

No, já si zamiloval Dragon Age (oba zatím vyšlé díly), ale přímo něco jako Skyrim (či TES obecně) neznám, TES je prostě dost "svoje". 

Mám hodně rád třeba i Mass Effect, ale to je žánrově (tématicky) trošku jinde, než klasické fantasy ;) 

Jinak četl jsem, že se TES:VI opravdu vyrábí, ale odhadovat si netroufám, jak dlouho. Skyrim už je trošku přetažený, přemodovaný... možná by to chtělo nový vítr ;) Ale raději bych byl, aby Bethesda pracovala na novém Dishonored, než na TES ;)

0/0
16.6.2014 23:40
Foto

M84i88c95h98a13l 37T27o32m86á11n75e85k 9297169656

asi to nebude uplne jak tes ale zkusil bych Risen 1 a mozna i 2 ale ta je slabsi

0/0
17.6.2014 6:03
Foto

P92e91t35r 94J43a95r12o18š 2514121455857

Tak Skyrim je defakto fantasy Fallout. Takze nejbliz je fallout.

0/0
17.6.2014 8:20
Foto

L27u18k18á56š 42N75o42v35á46k 1630635290145

Hrál jsem to, Doexpil jsem to a přestalo mě to bavit. Je to prostě tuctová onlinovka, za kterou se nevyplatí utrácet peníze.

+3/−1
16.6.2014 19:16
Foto

A96l69e50x51a60n65d69r 96K25o77s20t71k19a 5309966829796

Ehm, jen jak tady koukám do diskuze.. Nějaká free gamesa, kde je buď real money AH, nebo prostě oficiálně legální prodávat za real prachy? Nebaví mě hrát s GM hru na hodného, zlého a zabanovaného :)

0/0
16.6.2014 14:44
Foto

J96a66n 51K98o23n77e54c42n20y 1861799299386

get a life.

0/0
16.6.2014 23:48
Foto

J37i16n89d45ř36i61c66h 90N45e75b88e11s39k96ý 8836327546456

Přesně jak jsem tu již psal v době kdy to vyšlo a snílci mi nadávali. Za pár měsíců to bude F2P a pak hurá na smětiště dějin ke všem těm Conanům a jiným.

+5/0
16.6.2014 11:17
Foto

J52a66n 20P66a61v62e96l 8553722968276

Když náhodou předpověď vyjde, jsem King. Když nevyjde, mlčím a nahoním si ego až to zase vyjde.

Každé MMO je rizikové a lze tam nasekat dost chyb.

0/0
16.6.2014 12:19
Foto

M55i82c26h95a48l 82T64o29m84á69n31e23k 9617609906

o to ani nejde, proste casy vydani WoW kdy si mohli vydat MMO castecne nedodelanou a bez end game kontentu uz jsou davno minulosti, je tu jiz tolik zabehnutych MMO, hra s mesicnimi poplatky nema sanci uspet, pokud neprinese neco uplne nove a je to jen standartni MMO v jinem prostredi

+1/0
16.6.2014 12:48
Foto

J61i96n82d79ř69i20c64h 50N37e61b28e69s54k37ý 8476807876686

Není mým cílem honit. Ostatně svět Elder Scrolls jsem měl vždycky rád a nemám žádnou radost z toho, že se zrovna tahle hra nepovedla.

0/0
16.6.2014 15:26
Foto

J72i88ř92í 72P15o90s24p28í13š69i75l 8312520576168

Nic bych proti TESO nenamítal, kdyby zrušili měsíční poplatky a bylo to grátis

+4/−1
16.6.2014 10:55
Foto

J69a10n 10P71a91v36e17l 8903412878436

Já bych dal i maso zadarmo. A chleba. A ubytování. A vůbec, všechno. Ať žije komunismus :-P

+1/−6
16.6.2014 11:07
Foto

A30l22e20x90a46n88d42r 53C88h71y97t88i91l 2914652505171

Pokud nechapes principy F2P, nepochopil jsi system.

Dobra hra si na sebe slusne vydela i pres F2P ...napriklad Dota ci LOL. V mistrovstvi International 2014 se v Dote bude hrat o nejakych temer 10 milionu dolaru, ktere ziska jeden vitezny tym. 90 procent z vyhry zaplatili hraci. Jenze ono je jistejsi udelat hroznou hru a zaplatit ji mesicnima poplatkama, nez si vlastne po nekolika mesicich hrac uvedomi, ze to stoji za starou belu a prestane to platit a hrat. To je uz ale prijem min.1500 Kc v kapse a naklady treba i zaplacene.

Tehle hre predpovidam, jako jiz rada jinych, smetiste.

+1/0
16.6.2014 11:24
Foto

J94a74n 16P19a69v63e83l 8373472188956

F2p samozřejmě chápu. Nicméně, on psal o gratis.

Co se F2p týče, já to nemám rád. Raději si zaplatím měsíční poplatky, než platit za každou blbost a ve výsledku zaplatit více. A nebo hrát socka stylem a mít to osekané.

+1/−4
16.6.2014 12:21
Foto

J42a65n 97P60a83v70e70l 8123182218326

Dodatek. Málo her to zvládne jako GW

0/0
16.6.2014 12:21
Foto

A85l87e97x68a43n71d20r 17C78h35y84t10i94l 2664812345591

Mam GW2.Jenze GW neni F2P, jen nejsou mesicni poplatky...a uprimne receno, Rift mi prisel lepsi zejmena v dungach a bossfightech. WoW model zatim imho neni prekonany. A Rift ho dokonale kopiruje, dokonce misty predci. Krome PVP, to je v Riftu hrozny. A zase lepsi nez v Riftu je v GW2. Kdyz jsem hraval thiefa a daval jsem oponenty na tri rany behem dvou sekund, to byla sranda, jak to bylo nevybalancovany:)

0/0
16.6.2014 13:51
Foto

A57l35e63x98a79n45d21r 33C73h47y15t31i31l 2624422945711

Takze NEPOCHOPIL. F2P napr. Dota je totiz kompletne gratis. Nemusis si nic kupovat. Muzes koupit pouze vzhledove veci, dalsi dostavas zdarma nahodne behem hrani a muzes je napriklad prodavat na trhu za real penize (par euro maximalne) nebo je menit za jine. Coz samozrejme herni zazitek nijak zvlast nevylepsuje nebo nezhorsuje. Kdyz zminim jinou hru, tak treba Rift. Tam si za penize muzes koupit pristup jako prodejce na aukci nebo koupit vybaveni, mounty, bagly atd. Vetsina z toho je ale mozna ve hre normalne dosahnout a nejlepsi koupene itemy nejsou nijak lepsi nez nejlepsi itemy nachazene ve hre.

0/0
16.6.2014 13:47
Foto

P87e27t20r 11M30a22l26i39š38k69a 6561655121923

Hraji Teru a nezdá se mi že bych o něco zásadního přišel a to mám 2 postavy na 60 lvl.

0/0
17.6.2014 16:45
Foto

P12e46t21r54a 81M57i33c16h51a86l45o69v34á 9155851577

Tak stejně to bude asi směřovat k nějaké formě "free" modelu. Zatím nejlepší "free" model co jsem zažila je TSW. Jinak mě vypršel acc tento víkend a ruku na srdce, ani to moc nebolí. Jistě nějakou zábavu jsem si užila a časem nakouknu zpátky, ale zatím se ně nechce. Pomohly by alespoň lokální banky/tržnice, když autoři nechtějí AH. Také mě to svým způsobem připomíná start SW:TOR pokud jde o patche, víc rozbije nežli spraví. Takže budu dění sledovat a doufat, že se spraví bugy a různé "chyby" jako známé sčítání bonusů a podobné "legrace". Snad také ubude botů a goldsellerů.

0/0
16.6.2014 11:28
Foto

M72i52c14h32a78l 63T23o57m37á23n46e68k 9507759636

botu a goldselleru nikdy v MMo neubude, protoze na tom ti lidi vydelavaji real money

0/0
16.6.2014 11:52
Foto

M67i70r53o13s84l20a18v 59K46r48a81h74u32l65í59k 6877214534

no náhodou za poslední týden jsem toho gold spamu neviděl a boty jsem teď taky neviděl, ale to je tím, že na veteran contentu prostě nemají jak být a pak mám ještě alta, ale ten je teprve v na druhém ostrůvku, takže tam boti zatím také nejsou. Musel bych omrknout couldharbor tam to bylo nechutně přemnožené ještě před cca měsícem.

0/0
16.6.2014 12:29
Foto

M80i96r14o60s78l24a48v 32K62r27a68h20u64l64í75k 6337774984

Tak tahle recenze byla hodně velký vtip.

Recenzent hrál betu a po 2 měsících zavzpomínal jak to tam bylo a napsal recenzi. Nádhera...

Zabugované questy: během hraní level 1 až veteran 3 (udělal jsem absolutně každej quest v AD a 3 zony v EP) jsem narazil na 3 slovy tři bugnuté questy, které dneska fungují jak mají, takže i ty mám zpětně splněné. Aktuálně se rozbil quest v Cyrodiilu - výcvik s obléhacími stroji - bude opraven v dalších patchi jen pro info.

Questy obecně: Ukažte mi zcela upřímně lepší provedení questů. Tohle je první MMO, kde to není taková ultra nuda!

souboje nudné... to si autor fakt dělá srandu.. že tu člověk aspoň musí namířit na cíl, když ho chce trefit. Že se tu dá různě uskakovat, blokovat atd je opravdu nuda oproti starým modelům TAB > F1................F12 případně 1...................0

Reálné problémy co TESO má jsou tyto: - fázování světa po splnění questů= toto vede k velkým problémům, když chcete hrát s kamarády. Pokud někdo z vás udělal něco víc nebo jinak tak se vzájemně neuvidíte a to je problém. - PVP - kromě toho, že při větším obsazení to laguje, je to problém s balancem levelů. 1-50 jsou boostnutí na level 50 a tím pádem jsou vyrovnaní, jenže veteran ranky jsou mnohonásobně silnější a jako low vet nebo dokonce pre vet nemáte proti hráčům na max. levlu žádnou šanci. - Trade systém je dost omezený na guild aukci. v global chatu by měla být záložka trade, aby obchod neprobíhal na zone chatu, který má sloužit k jiným věcem než je obchod. Osobně bych uvítal klasické hráčské obchody, ale to se asi nestane (a je to podle mě chyba, protože k Elder scrolls obchody patří) A jak už tu padlo, autor vůbec nezhodnotil PVP což je mazec, když to je hlavní prvek TESO. Osobně bych hře dal minimálně 70% Ano já chápu, že spousta lidí je neštastných, že to není elder scrolls jak má, ale že je to primárně MMO. Ale jak si člověk uvědomí že hraje MMO s TES lore tak je to fajn hra. Já koupě rozhodně nelituji.

+10/−3
16.6.2014 10:09
Foto

A80l12e11x46a63n92d66r 83K95o87s89t91k76a 5349346249696

Teso mě zajímalo už když ho dělali. Bohužel, k testování se mi nepovedlo se dostat (tehdy byl nedostatečně výkonný počítač) A dneska.. No nevím, ale dokud nebude trial, tak do toho rozhodně nedám ani korunu. Zaplatit tisícovku za zjištění, že mi to hardware stále nezvládá by se mi fakt nechtělo.

+2/−2
16.6.2014 9:19
Foto

M19a13r30e85k 50D55u49c44h31á10č 2351260520644

No, řekl bych že hardware vám to zvládat bude, v Beta testu jsem to rozjel i na notebooku s Integrovanou grafikou... Druhá věc je, že na pohled to opravdu nebylo nic moc :D

0/0
16.6.2014 15:27
Foto

L59u69k40á90š 81N84a79v60a62r27a 2188888891919

Jsem velký milovník TES her, ale stejně jako autor článku jsem z této varianty poměrně sklíčený. Jasně, můžete namítnout: "Snad jsi nečekal Skyrim pro více hráčů? Hrál jsi někdy pořádný MMO?" Ale já kašlu na pořádný MMO. Já jsem prostě chtěl TES. Jestli toto má být TES, tak jsem opravdu zklamán. Jestli to má být "pořádný MMO", tak ať se to nejmenuje The Elder Scrolls. Je to jen pošlapání dobrého jména výborné singleplayerové hry.

+12/−1
16.6.2014 8:54
Foto

Z50b54y43n47ě51k 59J47u33r94a54č51k22a 3797854485686

Dáme jim půl roku, oni to poladěj, daj to Free To Play a pak si zahraju :) Byl jsem v betě, pak jsem mel půjčený acc od kamaráda a moc mě to nebavilo.

+2/0
16.6.2014 8:53
Foto

J71a66n 14M49a98r98y78š86k88a 8850391339837

Já osobně lituji peněz za tuto hru.

+3/0
16.6.2014 8:28
Foto

M16a46r23e38k 48D74u45c39h74á54č 2771130290414

Jakkoli se možná autor v některých věcech mýlí, celkově je TESO průměrné MMOčko a naprosto mizerná Elder Scrolls hra a jsem rád, že nejsem jediný, kdo si to myslí.

+13/−1
16.6.2014 5:20
Foto

M79i83c57h31a95l 56T85o89m51á29n79e26k 9237849896

ja jsme rad ze me betatest odradil od nakupu, uz tak se mi doma vali dost dalsich MMO ktere chytnou na chvili a konec, proste nemaji poradne co nabidnout

+6/0
16.6.2014 6:18
Foto

M30a26r21e32k 62D25u10c86h34á95č 2281590830784

Přesně... Betatest ukázal hru v pravém světle, nebyl důvod jí kupovat...

0/0
16.6.2014 14:58
Foto

F90i31l74i30p 10D73u35š91e59k 3179160374581

Hral to vubec autor clanku? ;-D Aukce tam samozrejme jsou v ramci ochodnich guild, kterych je mraky.

Co se tyce rozbytych ukolu, tak autor ma super smulu. Ja do VR12 narazil celkem na 5 questu z cca 600, co neslo udelat.

"Většina ostatních se zkrátka bude specializovat na jeden druh zbraně a pár dovedností." Tohle snad ani nemusim komentovat, autore hraj radeji tetris. ;-D

Co me zarazi nejvic, ze autor vubec nezminil vynikajici PvP. Bonus web, co na to rict.

+12/−6
16.6.2014 0:54
Foto

L64u22b93o85m39í10r 50S41l32o61b67o65d25a 9305504343175

Autor TESO nevidel ani z rychliku, jinak by se podobnych faux paux nedopustil.

55% snad nema cenu ani komentovat ... smesne.

+4/−8
16.6.2014 7:58
Foto

J21a31n 23K93a40r66e96l 97N64o79v19a82k 5166894118826

tak souhlasim, ale vcelku se drzi kolegu z konkurencnich platku takze nevybocuje a tudiz vypada verohodne.. nicmene hra dokonala rozhodne neni.. jenze nektere veci jsou diky hate ktery na ni od zacatku sypou jeste pred releasem takze to ma ESO hodne tezke, ale kdyz se koukneme na frekvenci patch notes a dalsi release planu tak je na co se tesit :) zenimax rozhodne flintu do zita nehazi.. btw uz jsem zaznamenal par navratu z wildstar do eso (TESO zkratku nepouzivejte plz protoze autori samotni ji nepouzivaji a TES se pouziva pro singl hry), ale i tak predpokladam uzasne hodnoceni wildstaru az tu bude (pokud tedy autor nedostane epilepticky zachvat pri hrani v parte) :D

+3/−1
16.6.2014 8:46
Foto

A11l23e84x89a18n35d87r 76C46h30y94t93i96l 2554902265721

ano, hraci na idnesu to hodnoti dokonce na 49, autor se tedy od moc nemyli

0/0
16.6.2014 11:27
Foto

L27u14b76o25m91í24r 23S89l23o39b86o25d41a 9315434683865

Kolikpak hracu, kteri to zde hodnotili tu hru opravdu hralo (mimo betu), nebo si jen chteli "kopnout" (protoze to neni F2P;-))?

+1/0
16.6.2014 11:52
Foto

A74l79e50x23a11n80d91r 41C65h59y42t25i94l 2554522175471

Na xzone 11 KUPUJICICH hodnotilo prumerne 68 procent, coz neni zadna slava. Je to jen 11 lidi, vice jich to nakoupilo evidentne jinde.

Vas pohled je zaujaty, chtelo by to trochu odstup. Proste Vam ta hra vyhovuje, ale velkemu procentu hracu ne. To je cele. O nejake kopani  tu tak nejak nejde. BF3 bylo take zabugovane, ale presto byla hra zabavna. Po roce to konecne dodelali tak, aby to vicemene fungovalo. Kdyz prislo BF4, hodne hracu z BF3 se sakra rozmyslelo, jestli si to koupi nebo si pockaji. Ja si to nekoupil.

0/0
16.6.2014 12:05
Foto

M85i92r39o65s50l91a54v 85K60r39a82h78u41l95í94k 6787554894

68% v dnešní době na MMO je opravdu hodně. Hraji WoWko několik let a kdybych na to měl dnes udělat recenzi tak mu dám tak 40% a rozhodně bych neakceptoval poplatky (jsou naprosto neopodstatněné). Platím to jen skrze kámoše co hraje jen to a nic jiného.

BF3 je třeba naprosto krásný příklad jak se špatně hodnotí. Jak může takový odpad jako BF3 dostat 95% když kromě grafiky má totálně rozbitý základní herní mechanismus FPS her? Nebo někomu přijde normální hrát FPS hru a umírat za rohem, nebo trefit někoho z metru a on třeba po reklamě(která běží asi na servru) umře?

BF3 i BF4 sází jen na holywoodské efekty a svoje stádo ovcí, ale ve své FPS podstatě je to mnohonásobně horší hra jak starý DOOM2.

+1/−1
16.6.2014 13:03
Foto

A76l42e79x91a88n92d91r 54C74h56y58t90i21l 2134562315551

68 procent je malo...na Idnes necelych 50. To je vicemene tragedie na to, jaky to ma platebni system a za kolik. Wowko jsem hral 7 let vicemene bez prestavky, ale rozpadlo se nam to komunitne, jinak bych to hral dosud. Tam ty poplatky byly umerne zabave, kterou jsme s prateli zazivali.

BF3 je vyborna strilecka. Za vyjmenovanymi problemy vidim lagy hrac-server. Nekdy je to stav serveru(pripojovat se na USA servery asi neni uplne Ok vzhledem k pingu), nekdy problemy napriklad v routeru hrace (ano, to se mi stalo, po vymene Ok).

Doom me nebavil ani jeden dil, oproti tomu stary wolfenstein 3D je perla.

Stado ovci se oznacuje kdo? Kdo hraje hru? Nevim jak ty, ale BF4 jsem si nekoupil a krome jedne vyjimky ani nikdo z mych  kamaradu.  Ve sve podstate ma tvuj nazor hodnotu nula. Fora BF4 byla po vypusteni plna nespokojenych uzivatelu. Stadovost je uplne neco jineho. Pletes si dojmy s pojmy.

+1/−1
16.6.2014 13:40
Foto

M31i64r89o12s25l92a27v 10K73r19a13h91u79l71í72k 6437894614

no pokud by recenzenti byly opravdu férový, tak ani jedno jediné MMO, které vyšlo po WoW nemůže dostat víc jak 50%. Všechno je to stejná kaše.

BF3 je tedy zřejmě naprosto subjektivní záležitost. Já tomu dal 20h hraní, protože jsem si říkal, že jsem asi vážně lama. No a po 20h jsem si fakt řekl, že dost. Zapnu jakoukoli jinou střílečku a trefím se. K/D docela slušný(při nejhorší aspoň 1:1) a v BF prostě nejde pomalu zabít hráče do zad. Latency do 20 ms. Takže něco jako lagy na straně hráče jsou holý nesmysl. Jediný co se dalo celkem hrát byl DM s brokovnicí a pak poslouchat ty kydy :-)

Ovce se potvrdí nebo vyvrátí u prodejů BF:Hardline. To že na BF4 lidi nadávají neznamená, že si valná většina z nich nepořídí v listopadu Hardline.8-o

0/0
16.6.2014 15:28
Foto

A75l58e93x13a46n73d95r 27C97h37y68t28i79l 2324202495721

Byl jsem na tom stejne pri 20ti hodinach. Kdyz jsem se prehoupl pres nejakych 200, uz byl ten pomer minimalne 1:1 v DM. S tankama si nehraju, to me nebavi.

Pozor na tu latenci, co se mi stalo, tak latence se u mne ukazovala 30 a pritom mi vsichni skakali po dvou metrech dopredu a dozadu:)

Zezadu se to bere pochopitelne nozem:-P

0/0
16.6.2014 15:44
Foto

J23a65n 87K61a49r61e90l 25N82o87v61a93k 5846854578316

otazka je kolik jich to opravdu hralo.. take obcas na neco kliknu a pritom jsem to nehral :D

0/0
16.6.2014 22:52
Foto

T51o79m72á60š 27K28o25p16e96c94k89ý 8415551390803

Metacritics 72/100 z 61 recenzí a 5.8/10 od 1709 uživatelů. Vcelku to odpovídá a nevíc po zkušenostech z bety je to hodnocení, který bych očekával. Pokud vás hra baví, uživejte si ji. Ale co se zbytku světa týče tak ESO opravdu moc nenadchlo.

0/0
16.6.2014 15:44
Foto

J81a39n 97K58a76r11e98l 35N96o13v87a62k 5846434328226

treba je to jeden z milovniku skyrimu a tak si myslel, ze dostane produkt ktery bude takovy Skyrim+coop ;)

+1/0
16.6.2014 8:48
Foto

J50a21n 95P37a51v46e87l 8543932508816

Tipl bych si že autor došel tak na 30-50 level.

Jinak, TESO autoři zabili (alespoň pro mě) třemi věcmi.

1) Zapomněli, že vytváří MMO a ne single player hru. Nehodlám hrát single player přes jejich veteran levely. Nutit mě projet všechny tři kampaně je šílený nesmysl. Ale bez toho člověk nemůže hrát end content

2) End content. PVE neřeším. U PVP mi prostě scházel důvod to hrát. Nebylo špatně zpracované co se soubojového systému týče, ale byla to prostě velká instancovaná mapa bez jakéhokoliv dopadu na vnější svět a jestli jsem měl či neměl pevnost mě vůbec nezajímalo.

3) Umístění serverů v US. Latence je tam vidět a já prostě nehodlám hrát hru, ve které je hodně důležité uhýbání a moje pokyny jdou do serverů v zámoří. Je to tam vidět a je to vidět zatraceně.

+1/0
16.6.2014 9:20
Foto

K63a54r70e58l 68U52r17b78a64n 2854364801299

1 - je dobře, že je zde možnost si za jednu frakci dohrát všechny tři

2 - hra tu je 2 měsíce, další dodatky budou end game stále nafukovat, trialy stojí jistě za to, na konci kampaně se vítezné frakci otevře imperial city, držení svitků dává bonusy celé frakci, stejně, jako držení imperora - jaký větší dopad by jsi asi tak chtěl?

3 - souhlas

0/0
16.6.2014 10:01
Foto

J51a53n 75P57a38v64e39l 8713732818496

Kdyby to byla možnost, bylo by to vynikající. Jenže ona je to povinnost.

Staráš se o to, jestli ta pevnost bude tvá či ne? Jestli bude tvé guildy? Staráš se o to jestli mapu držíte nebo ne?

Kdyby jsi měl suroviny/bonusy, ... z té pevnosti, zatraceně by jsi se staral aby ta pevnost nebyla dobytá soupeřem. Takhle ti to je jedno. Někdo se stane Emperor a ty to nebudeš. Takže ti to je také jedno. Emperor má malý dopad, takže ti to je také jedno. Takhle je to čistý grind pvp bodů.

0/0
16.6.2014 10:44
Foto

M30i58r11o38s45l50a52v 64K36r29a45h80u35l53í29k 6207774634

1 - veteran ranky jsou totálně pos.... top level měl být 50 a veteran content měl být volitelný s vyšší obtížností a ty veteran ranky pouze něco jako repka a ne nutný grind. Bylo by to mnohem lepší, protože na levelu 50 by človek mohl jít hned na PVP a vědět, že si tam zahraje dobře. Takhle i když mě baví questy tak mě veteran content nutí proklikat to jít dál. Chci max level abych si mohl pořádně zahrát PVP.

2 - chápu, ale po pravdě END content je naprosto všude stejný. PVP je tady aspoň hodně zajímavé. To že to nijak nekončí po pár minutách mi vůbec nevadí. Ale každý to máme jinak samosebou :)

3 - naprostý souhlas, během léta by se měl údajně server konečně přestěhovat do EU, tak jen tiše doufám, že to tak bude.

0/0
16.6.2014 10:20

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...