Čtvrtek 22. října 2020, svátek má Sabina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 22. října 2020 Sabina

Diskuse k článku

Konečně zase parádní kampaň z druhé světové. Recenze Call of Duty: WWII

Call of Duty se po devíti letech konečně vrací do druhé světové války. Hra nabízí velkolepou příběhovou kampaň, robustní síťovou složku pro hraní ve více lidech a hororově pojatou kooperaci, v níž masakrujete nacistické zombíky. A zatímco kampaň splnila to, co jsme očekávali, multiplayer má rezervy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

Z92d31e95n81ě32k 27Ř76e85h71á43k 7811782567

Že já tady vůbec čtu ty vaše plky a nářky........teď abych dal přednost Wolfíkovi :-P

0/0
10.11.2017 13:32
Foto

J42a34n 47P96u40l57e28c 4828457381145

6 hodin? Jako vážně? ;-D;-D

+2/−1
7.11.2017 17:29
Foto

A51l78e77š 98A85d53a68m 7480380458249

Super ne? Kdo má čas hrát 100 hodinové hry? 6 hodin akorát. K tomu navíc multiplayer

0/0
8.11.2017 2:49
Foto

M53i37l61a68n 82Š95e47l34i78g12a 7111944253353

EA dalo evidentne znackou sumu do "propagace", recenzenti hazeji vysoka skore, hraci nadavaji. Nehral jsem, takze nehodnotim, ale podle cutscene sestrihu na Youtube je ten vychvalovany pribeh dost velka hovadina, ktera je realisticka asi jako Infinite Warfare...

+1/−4
7.11.2017 14:52
Foto

M93a64t34ě14j 47L19é57b92l 2909409533482

EA? :) To asi ne, že? :)

+3/0
7.11.2017 15:59
Foto

P76a98t28r74i43k 50H20a28t80a20s 1452711736325

hral som a podla mna to je najlepsie CoD

0/−2
8.11.2017 0:07
Foto

K45a20t58k12a 50B83o62š72k91o88v43á 8439897353664

Měla jsem zato, že Call of Duty vydává Activision...nepleťte si to s Battlefieldem :-/

0/0
8.11.2017 8:08
Foto

P60e45t30r 24H44o28c47h16m13a67n 2590836965541

Ještě pořád tam nabíhá nekonečné množství nepřátel, dokud se nepřemístím za nějaký neviditelný vypínač?

Rád bych si po letech zase zahrál nějakou WW2 akci, ale tohle mne na COD strašně štve.

+4/0
7.11.2017 12:20
Foto

P82a28t62r39i25k 73H46a43t88a89s 1692851136175

Pozri sa. CoD ma svoju kostru. Taku istu aku ma Battlefield, Farcry, Angry birds, Worms, Age of Empires, hocico.

Takze neviem preco cakas ze by mali odstranovat checkpointy apod. Tie checkpointy su tam nato aby davkovali presne tu filmovu atmosferu o ktoru sa CoD snazi.

Co povazujem za vyborne na tomto diely je to ze to dobre namiesali. Plynule prechody medzi hrou a krásnymi animáciami, striedanie herneho tempa plus zaujimave necakane zvraty a minihry podobne ako v Tombraider.

Ja som sa velmi dobre bavil. Fakt je to taky herny film, spravili to odost viac filmovo ako prvotne diely z ww2. Mne to pripomenulo Mafiu, tiez taky herny film ale odost dlhsi.

Vlastne to je snad jedine co CoD ww2 singleplayeru vytknut. Keby to bolo na pokracovania, to by bolo super.

+1/−1
7.11.2017 23:57
Foto

J39o40s98e59f 83J60u29h74á24s56z 1399132968

CoD jsem hral od prvniho dilu a nepratele se vzdycky dali vystrilet, dokonce jsem to i na starsich dilech testoval - nic jsem nedelal a nechaval "partaky" to vystrilet za me. Jediny rozdil byl ten, ze AI spojencu to trvalo zamerne dlouho, aby dostal prostor hlavne hrac, a tudiz kdyz hrac postoupil, AI se prizpusobovalo a postupovalo s nim.

0/−1
8.11.2017 6:04
Foto

P14e55t43r 89H98o64c27h18m69a80n 2130746615301

Není pravda. U jedničky nevím, ale u CoD2 a CoD MW a WaW nabíhali nepřátelé donekonečna, dokud se člověk nepřemístil na určité místo. X krát jsem to zkoušel, vystřílel všechny náboje ze všech zbraní a příliv nepřátel neustával.

+4/0
8.11.2017 9:05
Foto

O27n56d40ř54e57j 24Z39a75c72h 3683100983452

Přesně tak, to bylo už u jedničky, kdy hráč sice byl "jedním z mnoha", ale dokud neudělá pomyslný krok vpřed, spolubojovníci i protivníci se pořád obnovovali.

+2/0
8.11.2017 11:48
Foto

S35t18a14n15i10s22l75a41v 87N54o10v69a30k 7858989683583

60ecek za 6hodin kampane a debilni multiplayer :-D Grafika odporna jedina vec co je na tom pekneho jsou ty filmecky nic jineho. Jsem rad ze steam vraci penize. Koupil jsem zahral jsem si 2hod a vratil. Tato hra nema cenu 60ecek. Mozna az bude ve vyprodeji za 10ecek tak to zase koupim.Rv

+7/−2
7.11.2017 12:01
Foto

Z94d84e32n40ě12k 28K83r12a81u87s 9676370812740

toho se nikdy nedockate na steamu i cod 1 furt stoji 20 ecek bez datadisku 10 ecek v akci, activision svoje hry nijak neslevnuje

0/0
7.11.2017 12:26
Foto

A88l98e29š 91A98d65a75m 7130610848879

Občas jsou tam větší slevy i na cod tituly. Viděl jsem opakovaně

0/0
8.11.2017 2:51
Foto

K39a11r40o83l 36S38e40f17c23i72k 2256760145338

sorry, ale COD je uz asi 8let jenom o multiplayeru. Normalny clovek za plnou cenu si to nekoupi kvuli pribehu :-)

0/0
7.11.2017 15:34
Foto

H89y29n12e28k 33Š18l13a15h78ů20n70e11k 4929983136829

Přesně.

0/0
7.11.2017 22:09
Foto

P91a32t47r52i71k 26H52a28t54a58s 1372301686115

presne tak. ten kratky singleplayer je len ako predjedlo, prolog pred multiplayerom. Netusim ako moze niekto pisat o 60 eurách a 6 hodinovej kampani. Aj keby ziadna kampan nebola, cod je o multiplayeri

0/−1
7.11.2017 23:50
Foto

P73a32t24r67i19k 45H72a84t38a75s 1832341316295

Ehm, ja som kupil za 105 chf, na eura neviem kolko. Okolo 90 ?

Samozrejme kvôli multiplayeru, netusim co je na multiplayeri debilne ????? tvoja hlava ci co ? Carentan si velmi rad zahram, este si musim tych 25gb stiahnut.

Grafika odporna ????? podla mna je vyborna a tie prechody medzi filmamy a hrou su paradne

0/0
7.11.2017 23:47
Foto

T22o35m44á40š 13M39i80k91u38l61i60č72k76a 6837724730805

Jako veterán CoD 2 - tahle hra je z hlediska multiplayeru sračka.

0/0
9.11.2017 21:58
Foto

M82i45c77h46a47l 86N34e89z67v20a16l 4939708672471

Jj,ta hra je otresne vypadajici odflaknuta ostuda za nelidsky prachy....

+2/0
8.11.2017 19:26
Foto

M93i33c15h29a23l 95P27o39h30o80ř92e61l17s46k68ý 1876220635945

smysl pro humor mají slušný

0/0
7.11.2017 10:56
Foto

L23u77d52v78í52k 59S83e65c16h56o64v54e34c 4271523971

Ten tank a hlavně letadlo byla katastrofa, tam se doufal, že to brzo skončí. QTE o nich radši nemluvit. Filmečky to byla paráda, to se musí nechat. A grafika...nejvíce se mě líbil les v misích Battle of the Bulge a Death Factory.

+5/−2
7.11.2017 8:16
Foto

J55a82k35u67b 92M67i25c19h68á13l20e45k 3817963287303

Asi jsem hrál jinou hru, protože krom dobře vizuálně zpracovaných filmečků to jinak za moc nestálo. Ona pařížská infiltrace aka - "Jděte do sklepa, jděte do druhého patra, najděte chlápka, jděte do dalšího patra, odejděte" zas tak skvělá nebyla, ale rozhodně noční můry budu mít z toho otřesného ovládání tanku.

+6/−2
7.11.2017 7:53
Foto

P83a95t10r80i28k 65H34a84t82a22s 1352361646315

ono aj hra dobre vyzera, pretoze prechod z filmecku do hry je plynuly tak ze to vyzera ako jeden celok. Ako neviem, co akoze mala robit ? ovladat drona a hladat spravny kontakt alebo lockpickovat zamky aby to bolo herne zaujimave ci ako ???

Proste mala najst chlapika v kanceláriách. Ide o ten cely napinavy a zabavny priebeh od zaciatku do konca. A mna to hodne bavilo, celkovo aj ti nemci ked ma kontrolovali, dobre vierohodne to vyzeralo. Normalne som trpol co ten kkt povie, ci ma neodhali.

Treba to brat ako herny film a nestazovat sa nato ze herne pasaze su priamociare

0/0
8.11.2017 0:06
Foto

P75e52t31r 19T66á21b57o44r22s75k26ý 6420416381397

Je to lepší než CoD 2 a 3?

+1/−2
7.11.2017 6:32
Foto

T22o70m95á56š 81D60u85š95e46j11o57v66s21k63ý 3847543407360

Pavel Rychtárik se nám nějak roz-mínusoval. ;-D

Dávat mínus otázce je trochu mimo ne? ;-)

Pokud jste to hrál, tak odpovězte na dotaz a pokud ne, tak netrolujte. :-P

+5/−2
7.11.2017 10:17
Foto

P14a88v84e79l 38P15ř44e79c48e82c34h64t85ě34l 5952553695519

Cod:Uo. Byla tam technika, časování granátů, omezený sprint no prostě boží

0/0
7.11.2017 12:42
Foto

P38a79t81r69i88k 56H84a18t19a54s 1462801366315

casovani coho ?

0/0
8.11.2017 0:11
Foto

P84a15t36r48i53k 41H41a90t22a12s 1222131706815

podla mna najlepsie CoD ake som kedy hral. Podarilo sa im velmi dobre navodit ten dojem interaktívneho filmu. Ak to niekomu vadi, ze hra nieje viac do hlbky, viac takticka atd jeho vec.

Mne sa takyto styl paci a beriem to ako vybornu zabavu na dva vecery pred multiplayerom. Najviac som sa vyzival v krásnych animáciách a ich plynulými prechodmi do hry, velmi sa mi pacili lekarnicky a interakcia s partakmi. Drobnost ale potesilo.

Urcite si to este raz zahram na velkej uhlopriecke v 4k

0/−1
8.11.2017 0:16
Foto

Z25d33e70n64ě92k 43K25r60a54u44s 9986380942290

ja to smazal hnedka jak se zacli obevovat prvni quicktime eventy tohle at si narvou nekam

+1/−5
7.11.2017 5:10
Foto

J94o89s42e67f 55Č13i78h79á96k 7561129370196

Vylodění v Normandii je vskutku originální a Sovětský samopal na témže místě taktéž.

+4/−2
7.11.2017 5:02
Foto

J47a66n 78P57a84v84e12l92k85a 1821803864922

Vylodění trochu odflákli, ale jinak se to zdá být dobrý:-), hlavně, že je to 2.světováR^

+1/−1
7.11.2017 2:05

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...