Neděle 17. ledna 2021, svátek má Drahoslav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 17. ledna 2021 Drahoslav

Diskuse k článku

RECENZE Battlefieldu 1: Kampaň mohla vyrazit dech, zůstávají jen slzy

Zopakovali pánové z DICE ostudu jménem Star Wars Battlefront, nebo bude Battlefield 1 novým začátkem s čistým štítem? Letošní akce se odehrává během první světové války a snaží se zachytit celý konflikt z různých úhlů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J49a35n 23P27a42v19e94l51k62a 1561823564632

Mulťák nezklame u BF nikdy a singláče by bylo málo i při 30-ti hodinách, je prostě úžasnej!!

0/0
27.10.2016 20:02
Foto

M86i41c71h93a10l 25Ž42á14k 8159910829102

Já jsem zastánce hraní realističtějších (da li se to tak rict - vše je jen hra) her. Red orchestra 1, 2 např. Toto je typ her kde pravdepodobně single player ani nezapnu. Jde mi jen o multiplayerovou část. Krásně to vypadá, je to taková arkádovka. Jen mi z ukázek přijde že postava toho vydrží celkem dost a každý tam běhá s automatickou zbraní, jakoby klasické pušky opakovačky byly v te dobe zastarale. Tady bych viděl pomer 3 z 10 dejme tomu automat, zbytek pusky jinak je to jak starwars battlefront. 1. svetová se dle meho dojmu odrazi pouze v prostredích, uniformách ale ne ve vybave a hratelnosti. Jinak to asi bude zabava online.

+1/0
20.10.2016 13:07
Foto

M12a46r70t10i94n 65V65a90l55e63n88t73a 2107458227

No to je teda recenze. To je jako nechat hodnotit uklízečku statiku na baráku. Pan Mayer je mírně řečeno nevhodný pro hodnocení této hry. Ten kdo někdy hrál BF ví že se nekupuje kvůli singleplayeru. O multiplayeru jsem se tady nedozvěděl vlástně vůbec níc...

+3/0
18.10.2016 17:58
Foto

J14i21ř64í 33D89u63š32e72k 8752401671503

Když tam je single tak proč ho kvuli tomu nekoupit. Jestli jste si nevšiml tak už od Battlefieldu bad company single je normálně součastí. Jestli jste se vy sekl někde u 1942 tak je to váš problém. Trochu vylezte z té jeskyně.

+1/−2
20.10.2016 8:19
Foto

M46a88r15t44i42n 39V27a40l71e34n51t67a 2907268647

Slušná kampaň v Bad Company je jenom výjimka která potvrzuje pravidlo. Nikdy jsem si BF nekupoval kvůli singlu a ani nikoho takového v okolí neznám. Singl je totiž asi tak 1% doby kterou člověk v této hře stráví. To je jako stěžovat si na to že ku*va neumí doučovat děti matematiku, normální člověk to od ní prostě nečeká... (ano mám rád přirovnání)

+3/0
20.10.2016 9:11
Foto

M17a32r52t97i92n 64M13i38l91l50e68r 6921450781737

Obsahuje BF1 hardcore mode?

0/0
18.10.2016 14:39
Foto

J93i68ř37í 24M28u12ž50í29k 5556447822142

Prý již brzy ;-)

0/0
19.10.2016 21:25
Foto

P49e79t69r 96Š41t73ě97p24á50n33e42k 8730854437603

Když jsem slyšel, že v kampani bude bojiště z Alp, tak jsem doufám (naivně, já vím), že to bude hra za R-U vojáka. Za Itala, kterej střílí mé příbuzné se mi hrát nechce :P

+4/−1
18.10.2016 10:23
Foto

T23o92m72á46š 80C60h97r39a81s39t75n96ý 2621664121963

Kdo chce WW1 reskin BF4, sahá po BF-1; kdo chce první světovou, sahá po Verdunu.

0/−2
18.10.2016 9:49
Foto

A62n20d59r63e58j 32N53i36k29o46l63a33j 1705366626387

Nope, mapy nie sú reskinované, okrem toho zbrane aj technika má úplne iné parametre a vlastnosti plus, sú zmenené aj niektoré princípy. Verdun je dajme tomu len reálnejší-.

+3/0
18.10.2016 10:01
Foto

J84i50ř37í 36M81u97ž11í52k 5506497862662

Hodně zjednodušený pohled. Jasně, styl boje a četnost experimentálních zbraní nejsou u BF4 moc autentické, ale zas na Verdunu asi málokdo nahraje tolik stovek hodin jako na BF.

+1/0
18.10.2016 11:31
Foto

J65i75ř44í 57D47u35š78e63k 8362781121893

Má verdun letadla?

+1/0
20.10.2016 8:20
Foto

D49a46n26i44e96l 74K67e55t76t47n21e21r 1389759248

Jako někdo, kdo v sérii Battlefield nahrál stovky, spíš však přes tisíc hodin, jsem se úplně zhrozil. Recenze je napsaná hezky z jazykového hlediska. Ten obsah je však šílenej. Autor buď sérii Battlefield moc nezná nebo část recenze obšlehl z marketingovejch materiálů.

Role Squad leadera v žádném případě nepřibyla!!! Ta byla možná dokonce už ve 2 jestli ne i v úplně prvním BF. Napsat něco takového je opravdu hodně hloupý. Skoro se divím, že nepíšete, že ve hře přibyla možnost "spottovat" a informovat ostatní o poloze nepřátel.

Třídy jsou možná tradiční na první pohled. Po odehrátí bety je však jasný, že pokud se hodně věcí nezměnilo, tak se s nima bude hrát úplně jinak než kdykoliv předtím. A medic nerozhoduje o ničem, natožpak o životě a smrti. Z nejhranější třídy byla v betě třída nejnepoužitelnější.

Úkor vyvážení. Pfff. Každá zbraň je použitelná, jde jen o tom, se s ní naučit. V BF se vždycky odemykaly zbraně s hodnostma a stejně se každej nuB na nějakou hodnost dostane...

"Síťovou hru táhne ke dnu nedotažený single player?" Co to je za nadpis? Odstavec už se k tomu nevrací a druhá věc, vždyť je to úplná blbost. Většina hráčů BF single v životě nezapne. Nemluvě o tom, že single s multi vůbec nesouvisí. Jak ho teda může tahat ke dnu?

Jako recenzovat AAA hru typu BF tímto stylem, to je opravdu krásné :P

+14/−1
18.10.2016 7:54
Foto

J64a18n 16P22i18r44a85s 1703525116156

A pak jsou lidé kteří zase nikdy nezapnou multak. I když nás asi bude většina.

+3/0
18.10.2016 10:11
Foto

J84a44n 56P98i11r15a48s 1463855456806

Pardon.,htel jsem napsat menšina

+2/0
18.10.2016 10:11
Foto

D66a55n74i81e41l 89K28e63t33t28n71e21r 1249549298

Ano a chápu to. Battlefield je však odjakživa primárně multi hra. Hodnotit její kvalitu podle singleplayeru nebo na něm postavit recenzi je trochu zvláštní. To je skoro jak nadávat na Quake 3 Arenu, že single stojí za prd, protože tam chybí příběh... Kvůli single playeru si snad BF1 nikdo nekoupí, to by byl hodně zvláštní člověk.

0/0
20.10.2016 21:37
Foto

P93e55t63r 75C73e42r90v89e32n97y 1763450165

souhlas, singl sem snad zapnul jen ve ctyrce kvuli nakym uplne zbytecnym achievmentu a jeste kvuli tomu ze to slo hrat v coopu to za me odstrilel nakej nahodne pridelenej hrac z netu zatimco sem si prohlizel ruzna zakouti a hledal exploity v mape :-)

0/0
18.10.2016 10:49
Foto

D72a91v88i77d 83P51e59š46e35k 3133941518880

Hral jsem betu a byl jsem nadseny.

Single nemuzu hodnotit ten jsem nehral, ale jak je v clanku, silnou strankou je multiplayer a tak se da ocekavat, ze je hra cilena prave na hrace na netu. Single je (alespon pro me) u takoveto hry jen vypln casu, kdy vypadne internet a neni co delat.

Multiplayer je presne takovy jak je popsano: hraci s vyssi hodnosti maji vyhodu, pokud by doslo k elegantnimu reseni, kdy bude omezen pocet hracu s urcitou postavou a lvlem, tak bych se nezlobil. Napr. v jednom tymu je pesak na lvlu 5-10, tak v druhem tymu budou dva sloty pro pesaka na lvlech 0-5. Tym ktery ma vyssi lvly, bude omezen a novi hraci budou prideleni do slabsiho tymu, i za cenu, ze tam bude o 3 hrace vice. I noobi by meli sanci zastavit nebo pretlacit lepsi hrace.

Trochu mi vadilo, ze jsou sniperky tak presne i na dalku. Trochu nerealisticke na to ze jde o 1.sv.

Jinak hra za jedna, urcite ji koupim, toto si clovek uzije:-)

+1/0
17.10.2016 20:39
Foto

A77n86d23r33e42j 53N80i48k54o90l32a69j 1175346636847

V čom sú hráči s vyššou hodnosťou zvýhodnený? Nemajú viac HP ani nič podobné, to že majú iné zbrane? To je hlúposť, pretože ak je niekto slepý, krivý a nevie trafiť tak môže mať aj max level :)

0/0
18.10.2016 9:10
Foto

J58i42ř22í 82D57u59š36e81k 8432401131693

V první válce byli pušky přesné jak jen puška může být.

0/0
20.10.2016 8:26
Foto

T29r67u51n67g 33D83u63o14n75g 98T65h32a63n66h 5288115654187

Pan redaktore, pokud chcete více singleplayeru, tak vám ještě zbývá DLC, jejichž součástí bude ruská kampaň, japonská kampaň a simulátor mávání bílé vlajky.

+9/0
17.10.2016 17:11
Foto

J76i27ř94í 61M76u70ž82í68k 5416287602412

Ouch! ;-D

+1/0
17.10.2016 17:15
Foto

G88a11b50r21i29e85l 48H64o45r32t69e59n 9191599753884

Čili francouzská kampaň.:-)

+6/0
17.10.2016 21:34
Foto

T29r89u41n35g 25D34u63o85n73g 66T90h80a84n64h 5528455534447

Francouzská prý bude rozdělená na domácí frontu ( to je to mávání bílým hadrem) a Alžír, kde byla Francouzská legie, což je dost jiné kafe:)

+1/0
18.10.2016 0:28
Foto

J19i63ř81í 51D46u41š61e11k 8712531561453

Vratťe se do školy. francouzi rozhodně nikomu nemávali za první války.

0/0
20.10.2016 8:40
Foto

P52e26t93r 92C49e50r85v34e25n63y 1473640475

squad leader co muze udelovat zbytku squadu rozkazy je v bf prvne? he?

+6/0
17.10.2016 15:34
Foto

A61n94d66r79e80j 79N34i16k73o49l21a17j 1765536106727

možno to je myslené tak že to nebolo v bete

+1/−2
17.10.2016 16:09
Foto

D24a62n19i38e38l 24K73e86t90t25n12e58r 1289289548

Jenže v tý to bylo.

+4/0
18.10.2016 7:55
Foto

A26n27d13r83e45j 94N30i90k73o31l38a77j 1765826846717

Fakt, asi prvý krát čo s BW vôbec nesúhlasím. Preboha ak je kampaň super, a postavy skvelé, prečo nakoniec dáte ako chybu to, že je super a že by ste jej chceli viac? :D to nedáva zmysel. Beriem akurát tú UI, že je hlúpa ako poleno. Neviem, asi je to len môj názor, ale ak sa vcítim do postavy, a po 2-5 misiach skončí, tak to nebudem dávať ako mínus.

+7/−1
17.10.2016 15:00
Foto

V95á85c61l11a11v 38Š35k19o47d31a 2791877654

Klady i zápory směrem k singleplayeru od BW jsou celkem logické. Kampaň je supr, ale 7 hodin? Směšný... Během 7mi hodin prostě člověk nemá naprosto šanci zjistit jaké hrůzy skýtala 1. světová válka a časté přeskakování od postavy k postavě tomu zrovna taky nenahrává a přitom hra má všechny předpoklady k tomu aby tohle dokázala věrně zachytit, ale 7 hodin hraní k tomu nestačí, 7 hodin je prostě jenom výcuc několika epických momentů, to nejhorší však byly ty každodení malé i velké hrůzy na frontě.

+3/0
17.10.2016 19:55
Foto

A77n75d87r54e93j 94N89i73k68o63l76a92j 1715456166987

7 hodin na dnešnú dobu a na FPS je celkom v pohode, ale ok. Beriem, že je krátka ale za to dobrá, veľmi dobrá a aby kvôli tomu hra získala 80% je podľa mňa prehnane málo, keby aspon 85-87-90% neviem to je môj názor

+1/−1
17.10.2016 20:39
Foto

Z46d95e13n15ě52k 15K71r65a27u53s 9876900932460

tak v pripade call of duty je to jak hrat dva dily po sobe jeden vetsinou miva tak 3,5 hodky

+3/0
18.10.2016 5:12

TEST olejů: nejhorší je kokosový, zdravější je i sádlo

Premium Na smažení a fritování, do salátů, omáček i dresinků... Do velkého srovnání olejů a tuků jsme vybrali dvacet výrobků....

Život s Ester. Není úplně málo komplikovaná, přiznává trenér Bank

Premium Je to už pět let, co od svého bratra Ondřeje přesedlal jako trenér k Ester Ledecké. Dovedl ji k olympijskému zlatu v...

Expremiér Sobotka se vrátil do pražských Stodůlek. Pořídil si byt v paneláku

Premium Expremiér Bohuslav Sobotka se v tichosti vrátil z Moravy, kam se uchýlil po odchodu z politiky, do Prahy. Jak zjistila...