Diskuze

Od patnácti dívek si vynucoval intimní fotky a videa, dostal podmínku

Za sexuální nátlak a vynucování intimních fotek a videí dostal Vratislav P. u Krajského soudu v Hradci Králové podmínku pod hranicí trestní sazby. Podle spisu přinutil nejméně patnáct dívek, aby se ukázaly před webkamerou. Napřed získal přístup k jejich profilům na sociální síti, odkud stáhl fotky. Pak dívky vydíral.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FZ

To moc nechápu. Bojí se zveřejnění fotek a tak poskytnou ještě další, peprnější materiál.

1 0
možnosti
Foto

Že neví proč to udělal?? Ale ví to moc dobře. Protože je to nadržený prase, kterého vzrušují " lolitky". Měl dostat trest natvrdo, rozhodně ne podmínku!!!

3 0
možnosti
MK

Nerozumim - trinactilete co se vydavala za devatenactiletiu vytahl z profilu jiz nafocene eroticke fotky? A ty vznikly pric a putovaly kampak? To nebyl zvrhly pedofil, ale regulerni pritel?

0 0
možnosti
ZB

Naprosto nechápu, že za podobné vydírání, vniknutí do počitačů a veskrze znásilnění přes net, může být jen podmínka. Soudce je asi taky deviant. Naše soudnictví je nefunkční a zákony chrání podobné lumpy a normálním slušným lidem nepomáhají.

6 0
možnosti
PM
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
TV

T94o58m35á82š 74V15a49l11s

3. 4. 2019 16:01

Nátlak provedl pomocí neaktualizované verze operačního systému mozku oněch slečen. Potom násilně posílal přes videokameru smrtelné paprsky... Je to odsouzeníhodné to ano, ale úplně stejně jako chování oněch slečen... Kolik z vás masturbuje na kameru pro kohokoliv?

4 1
možnosti