Diskuze

VIDEO: Na domácí tiramisu pasterujte vejce, salmonela na vás nedosáhne

Zdeněk Pohlreich využil v dalším dílu seriálu Šéfem za pár minut na Primě pomoci kolegy Daniela Combiho, aby ukázal, jak si připravit tiramisu od A až do Z. Lze ho rychle zvládnout i s upečením cukrářských piškotů, které bychom běžně spíš kupovali v obchodě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

To je zaujímavé. Keď som sa učil po taliansky, tak som videl viacero receptov a videoreceptov, ale nikdy som tam Talianov v Taliansku nevidel pridávať likér. Je to nejaká československá špecialita alebo nejaká regionálna IT verzia?

1 0
možnosti
MG

M45i82l77a12n 41G92á31l

17. 12. 2021 6:16

Do té kávy, ve které se máčí piškoty, se skutečně Amaretto přidává, dává to tiramisu onu nezaměnitelnou chuť ;-) Autoři nabádají k důkladnému máčení piškotů, já radím být spíš opatrní, pokud je namočíte moc, rozpadnou se, budou tu tekutinu zase pouštět ven a vám zůstane "kýbl bláta".

2 0
možnosti
MK

I když máme slepice doma, pro výrobu Tiramisu, a to děláme celkem často, kupujeme vejce z klecových chovů. Tam salmonela na 100% není.

2 0
možnosti