Diskuze
VIDEO: Do šampaňského jahoda z kompotu lepší než žádná. Pohlreich šílí
Děkujeme za pochopení.
bobísekbobísek
hm
a neví někdo kde je ta pěkná rybí restaurace kde se potom tak cpali????
tajny agent
Cesi mi nekdy
uz opravdu neprijdou jako normalni ... dat jahodu z konzervy do sampana? A navic z konzervy co neni skladovana podle pravidel - bezne spotrebovat do 3 dnu po otevreni a mezi tim uchovavat v lednici.
Petrik73
Re: Cesi mi nekdy
A ještě mám takové tušení, že to nebylo šampaňské. To je bordel.
hustolez
Doporučuju
bonusové části co jsou na prima play. http://play.iprima.cz/all/287420/all
tajny agent
Re: Doporučuju
Tomu co hlasa a jak to funguje ve vyspelych zemich se zel u nas rika komunizmus, stalinizmus a navrat 50. let a front na banany ... dokud tito vudci cesti ideologove trzniho fundamentalizmu typu Klause neodejdou tak nevim ...
bembinka
problém je v tom, že se do podnikání v pohostinství
serou lidi, kteří si v životě prací v pohostinství neprošli...
Petrik73
Re: problém je v tom, že se do podnikání v pohostinství
No jo vlastně .....
HyposCze
Rybářská bašta
Tahle hospoda byla za komančů naprosto super, měli jsme tam maturitní večírek :)
Bohužel je fakt, že se tam už posledních XY let nedá vůbec jíst, takže i když tam kolem s dětma chodíme dost často, radši si zajdu vedle.
lakar
Přinese si čerstvou rybu sebou ???
Když neumí česky ten budoucí prezident Okimůra, tak mi to tolik nevadí, ale radaktor by měl vědět, že si přinesl čerstvou rybu s sebou ...
Led c 9
Re: Přinese si čerstvou rybu sebou ???
to se přece rozumí samo sebou
Tři králové
tentokrát byl Pohlreich mimo
Nadá mi to a musím přispět svou troškou do mlýna: tentokrát byl mr.Pohlreich skutečně mimo. Baštu znám dobře a chodil jsem tam v podstatě obden na oběd. Teď chodím do restaurace o cca.100 metrů dále, ale to zejména proto, že moji kolegové se tam cítí lépe a nechci trhat partu. Takže: pan Pohlreich nepochopil, jaká klientela kolem Bašty prochází-že si prostě rybu za 299 Kč + příloha ti lidé nedají. Od podniku toho typu očekávají jídlo do 100 Kč a hlavně V LÉTĚ PIVO a zmrzlinu. V zimě tam nepáchne ani noha, protože to je dole pod přehradou-vynikající pro jarní a letní procházky, či cyklo. Uznávám, že ta jahoda v sektu byl dost ultrapunk, ale jinak měl pan Němec v zásadě pravdu. Říkám že v zásadě, netvrdím, že v maličkostech Pohlreich neměl pravdu, ale v zásadě byl mimo a v podobné restauraci by pan Pohlreich s přístupem, který radil, prostě nevydržel a zkrachoval by. Musím ale uznat, že jak pan Němec obhajoval nakřivo pověšený jídelní lístek-to bylo k popukání. Zdravím Hanu Haukovou
Antonin, topič
---
No nevím, já viděl hospodu, kde vaří hnusný žrádlo z hnusnejch surovin a nejen to. Čili proč by jim tam někdo v zimě chodil, že.
Otázka pak je, proč si Pohlreicha pozvali? Aby je za tu hrůzu poplácal po zádech? Do 100 Kč se snadno dostanete, ale bude to špenát s vejcem. Ne ryba.
ddtx
no nevim
spousta hospod co polreich prosel je spis na okamzite zavreni hygienikem, to ze nejsou zavrene svedci bud o sopatne praci hygieniku a nebo stedrosti majitelu
babacek
Samá nepravda !
Vzdělání
SOU kuchařské, PrahaHotelová škola, PrahaInstitute of Business Studies, Praha
Praxe
od června 2008 – ristorante Divinisod května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
OBRAZEM: Vyrobte si hmyzí hotel. Můžete ho mít i na balkoně nebo terase
Na loukách i polích vídáme spoustu užitečného hmyzu. Aby brouci měli kde najít úkryt a bydlení,...
KVÍZ: Milujete zahradničení? Hrajte o luxusní knihu Zelenina z ekozahrady
Soutěž Řadíte se mezi vášnivé zahradníky a vaše zeleninové záhonky praskají ve švech? Nebo po tom zatím...
Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb
Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...
Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít
Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...