Diskuze

Pohlreich se pustil do hovězího pupku. Vyšperkoval ho cibulovou marmeládou

Zatímco běžné steaky jako rib eye nebo nízký roštěnec se dávají na gril nakrájené proti vláknu, u flank steaku alias hovězího pupku je to jinak. Griluje se vcelku a až před podáváním se nakrájí na tenké proužky masa. Jeho přípravu ukázal Zdeněk Pohlreich v dalším dílu kuchařské show Rozpal to, šéfe!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pupek je delikatesa a pan Pohlreich to dělá opravdu dobře. Škoda, že to nejde ochutnat přes internet - jj. ... !!! R^

1 0
možnosti

Vypadá to bezvadně, hned bych si takovou dobrotu dala.

2 0
možnosti

Co to je za grilování, když jídlo děláš na plynu a vedle si vaříš marinádu. To je fakt úlet. Nic pro mně.

0 2
možnosti

Marmelada vs marinada...pojem vs prujem ;) myslim, ze je lepsi si udelat domaci omacku/prilohu nez k masu cpat kupovanou bbq omacku, ale kazdy ma jiny vkus ;)

6 0
možnosti

No to vypada docela nechutne a to mam maso rada.

0 4
možnosti

A co vam na tom pripada nechutne?

4 0
možnosti