Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

VIDEO: Kuře na grilu konečně trochu jinak, ukazuje Pohlreich

Grilovat znamená donekonečna střídat několik vhodných druhů masa. "Šéf" tentokrát ukáže, že grilovat kuře nemusí znamenat jen stokrát omletá kuřecí prsa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

foffcenzore

15. 6. 2012 19:30
Ten nas "Zdéňa",....

to je ale kabrnak;-D;-D

0 0
možnosti
K

Kazeasch

15. 6. 2012 13:40
Velkolepý objev

Ony se dají grilovat i stehna, tak to by blbýho nenapadlo. Nebo: "...nesnadnil si situaci tím, že kuře marinuje medem..." Jak znesnadnil? To by mě fakt zajímalo. Chápu že někdo to nezná, nebo se toho obává, ale vhodnější by bylo třeba: "Není třeba se bát medu" nebo něco v tomhle smyslu. Ale dělat z lidí paušálně blbce, to je myslím trochu přehnaný. Vždycky čekám jestli se dozvím něco novýho nebo zajímavýho a zatím nic. Což by až tak nevadilo, někomu to může pomoct, ale vzhledem k tomu že nikdy žádnou pecku nepředvedl, tak nehápu proč se musí permanentně chovat tak neuvěřitelně arogantně. O to hůř, když vymyslí něco někdo kdo nemá známý jméno, tak je to hned hnus co se nedá žrát, a přitom to ale všem chutná, jen Zdenda se musí vztekat a pak ale sám jen omýlá dokola už dávno známé. Proč nepřijde s něčím opravdu zajímavým, nevšedním. Prostě s něčím co tu nedělá každej už dávno a je to popsáno v milinu kuchařek.

0 0
možnosti
JJ

1888

12. 6. 2012 23:57
Hlavne negrilujte na zlutych plamenech

jak predvadel mistr Pohlreich v prvnim dilu. To delaji pouze skolaci kdyz opekaji burty na skolnim vyletu. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

_Xeon_

12. 6. 2012 11:03
?

To je asi jak v když v Podfukářích vařil Beny Blue...;-D

0 0
možnosti
VCI

vokoralej chleba I

11. 6. 2012 20:05
promiňte, vaření příliš nerozumím

Ta grilovaná kuřecí stehna na obrázku jsou aldente, nebo medium?

2 0
možnosti
PJ

Petrik73

11. 6. 2012 20:21
Re: promiňte, vaření příliš nerozumím

No tak, proč se snažit být za každou cenu vtipný.

0 0
možnosti
SB0

stará Blažková 09

11. 6. 2012 19:47
Jájínková cílová skupina

čtenáři Blesku a sledovači Rodinných pout se tetelí a netrpělivě očekávají další díl seriálu: Jak jsem spálil... tentokrát kuře ;-D

3 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

11. 6. 2012 20:05
Re: Jájínková cílová skupina

a to mělo být vtipné?....hlavně že jste se zasmál/a

2 0
možnosti
DSC

Dr. Sheldon Cooper

11. 6. 2012 19:40
???

100x omletá kuřecí prsa?8-o jí nikdy negrilvoal prsa, já griluji jedině stehnna nebo křídla..............to je šťavnatýR^

0 0
možnosti
PN

viglib

11. 6. 2012 20:01
Re: ???

prekvapive prsa jsou take stavnata, ale lidi a bohuzel i ti, co se zivi varenim, je neumi pripravit...

0 0
možnosti
AN

TondaN

11. 6. 2012 18:40
když griluje polreich

rád se mrknu,protože to je pro mě přínosné.prostě umí to a je se co naučit.

obdivuji tady ty kritiky,rád bych viděl jejich výtvory...:-)

0 0
možnosti
SB0

stará Blažková 09

11. 6. 2012 19:42
Re: když griluje polreich

Ty musíš bej děsnej neumětel, když neumíš udělat ani vobýčejný připálený kuře ;-DRv

1 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

11. 6. 2012 18:35
uf...tady je zase expertů přes grilování

Se divím,že Prima zbytečně utrácí nemalé peníze za kuchařského nýmanda Pohlreicha....když tady na diskuzi má pár expertů přes grilování.8-o

0 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

11. 6. 2012 18:39
Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

No někdo třeba začíná. Budete se divit, rodí se nové děti (vy to prosím nedělejte, sucharů je už dost), děti rostou, dospívají, jsou dospělé a učí se. Někdo se to nenaučí od rodičů.

Někdo zas na to rád kouká a představuje si, jaké by to bylo kdyby měl kde grilovat.

Jen jsou urážlivé ty šokující titulky co dělají tupce ze všech - Úžasné, Konečně jinak, Jak neznáte ....

2 0
možnosti
BB

Benjout

11. 6. 2012 16:16
a sakra

ani těch reakcí už není co bejvávalo. Dřív když se v článku objevil pohlreich tak od rána do odpoledne tu bylo 4-5 stránek komentů. Rejpalové odpadli a nebo pochopili Zdenkovi názory a nemaj důvod rejpat. Já si ale myslím, že by měl zase jezdit po hospodách a řvát na lidi, je to větší zábava ;-D tady to je přeci jen na koukání spíš a semtam něco zkusit.

1 0
možnosti
ZJ

Jean-Luc Picard

11. 6. 2012 18:00
Re: a sakra

Spíše už to lidi nebaví. A jsou otráveni bomba titulky jako "Konečně správně..." "Konečně jinak.." atp.

Bydlíme ve vlastním se zahradou a můžeme svobodně grilovat a udit. Myslíte, že za tu dobu nás nenapadlo grilovat kuře, nebo zkusit ho vykostit předem? Nebo třeba medová marináda?

Jedině nás snad nenapadlo koupit za 7 kilo láhev šnapsu na svaření přelivu. Spíše nás oslovily pokusy jako naložit přes noc do kefírové či jogurtuvé marinády, různé bylinky, různé oleje na marinády od klasiky slunečnicového, přes olivový a arašidový až po konopný. Budete se divit, ale vše dělá divy v chuti. Extravagantnímu předvádění se s drahými surovinami nefandíme (vím, že nespotřebujete celou láhev, ale co se zbytkem leptohubu).

Více mne ohromí čerstvý pstruh jen se špetkou soli, lehce zakáplý citronem než zbytečné exotiky stylu losos s marinádou za dva tisíce, či úžasný přeliv z drahého šnapsu. Připlatím si za kvalitní základní surovinu a tu chystám abych rozvinul přirozenou chuť.

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

Zahrada u řadovky je malá, úzká a moc do kopce. Architektka si poradila

14. května 2024

Velmi omezený prostor, pouhých sto čtverečních metrů s ne zrovna ideálním půdorysem, navíc ve...

KVÍZ: Poznáte podle obrázku plemeno psa?

12. května 2024

Když na ulici potkáte vlčáka nebo jezevčíka, určitě je rozeznáte. Ale co méně známá psí plemena?...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prvorepublikovou zahradu v Kroměříži rodina zachovala, včetně růží a pivoněk

9. května 2024

Soutěž Zahrada u rodinné vilky budovaná před 85 lety, na níž se zachovala řada původních dřevin a keřů,...

Zahradu v Podještědí si užívají u bazénu. S výhledem na rybník i do krajiny

13. května 2024

Soutěž Sudetská zahrada na ostrůvku, říká čtenář Roman skromně své zahradě v Podještědí, vypadá však spíš...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Michelinské restaurace? Toxické prostředí, šikana i drogy, líčí kuchař Molina

14. května 2024

Premium Přiznává, že naplňuje známé klišé: „Špatně jsem se učil, a tak jsem šel na kuchaře.“ Ale Ondřej...

Nové diety? Marketing strachu z jídla, hrají si s naší mentalitou, říká Vaněk

15. května 2024

Premium Roman Vaněk ví, jak jídlo funguje v naší hlavě. Která svíčková je podle něj nejlepší? Co si myslí o...

Mazlíčci hrají o granule, deku i lahodné kapsičky. Rozhodněte v anketě

1. května 2024  1:05,  aktualizováno  15.5 9:15

Květnové hlasování v pravidelné fotosoutěži o nejroztomilejší mazlíčky je tu. Tentokrát autoři...

Rostliny umí přinutit hmyz kopulovat, ptáky přenášet pyl i způsobit požár

15. května 2024

Některé rostliny nám dokážou během jediné sezony předvést koloběh života od klíčení semínka, růst,...

Asie na grilu? Podle Pohlreicha to jde hravě zvládnout, když máte fantazii

15. května 2024

Některá zadání poroty v soutěži Česko na grilu jako by už zoufale zkoušela, co ještě lze na grilu...

Zkraťte si čas v kuchyni: Vyhrajte kořenící pasty od Podravky
Zkraťte si čas v kuchyni: Vyhrajte kořenící pasty od Podravky

Zrychlete vaření s kořenícími pastami Podravka Natur. Usnadní a zjednoduší přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale...