Diskuze
VIDEO: Kuře na grilu konečně trochu jinak, ukazuje Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
Kazeasch
Velkolepý objev
Ony se dají grilovat i stehna, tak to by blbýho nenapadlo. Nebo: "...nesnadnil si situaci tím, že kuře marinuje medem..." Jak znesnadnil? To by mě fakt zajímalo. Chápu že někdo to nezná, nebo se toho obává, ale vhodnější by bylo třeba: "Není třeba se bát medu" nebo něco v tomhle smyslu. Ale dělat z lidí paušálně blbce, to je myslím trochu přehnaný. Vždycky čekám jestli se dozvím něco novýho nebo zajímavýho a zatím nic. Což by až tak nevadilo, někomu to může pomoct, ale vzhledem k tomu že nikdy žádnou pecku nepředvedl, tak nehápu proč se musí permanentně chovat tak neuvěřitelně arogantně. O to hůř, když vymyslí něco někdo kdo nemá známý jméno, tak je to hned hnus co se nedá žrát, a přitom to ale všem chutná, jen Zdenda se musí vztekat a pak ale sám jen omýlá dokola už dávno známé. Proč nepřijde s něčím opravdu zajímavým, nevšedním. Prostě s něčím co tu nedělá každej už dávno a je to popsáno v milinu kuchařek.
1888
Hlavne negrilujte na zlutych plamenech
jak predvadel mistr Pohlreich v prvnim dilu. To delaji pouze skolaci kdyz opekaji burty na skolnim vyletu.
vokoralej chleba I
promiňte, vaření příliš nerozumím
Ta grilovaná kuřecí stehna na obrázku jsou aldente, nebo medium?
Petrik73
Re: promiňte, vaření příliš nerozumím
No tak, proč se snažit být za každou cenu vtipný.
stará Blažková 09
Jájínková cílová skupina
čtenáři Blesku a sledovači Rodinných pout se tetelí a netrpělivě očekávají další díl seriálu: Jak jsem spálil... tentokrát kuře
Achille Volfoni
Re: Jájínková cílová skupina
a to mělo být vtipné?....hlavně že jste se zasmál/a
Dr. Sheldon Cooper
???
100x omletá kuřecí prsa jí nikdy negrilvoal prsa, já griluji jedině stehnna nebo křídla..............to je šťavnatý
viglib
Re: ???
prekvapive prsa jsou take stavnata, ale lidi a bohuzel i ti, co se zivi varenim, je neumi pripravit...
TondaN
když griluje polreich
rád se mrknu,protože to je pro mě přínosné.prostě umí to a je se co naučit.
obdivuji tady ty kritiky,rád bych viděl jejich výtvory...
stará Blažková 09
Re: když griluje polreich
Ty musíš bej děsnej neumětel, když neumíš udělat ani vobýčejný připálený kuře
Achille Volfoni
uf...tady je zase expertů přes grilování
Se divím,že Prima zbytečně utrácí nemalé peníze za kuchařského nýmanda Pohlreicha....když tady na diskuzi má pár expertů přes grilování.
Zefram Cochrane
Re: uf...tady je zase expertů přes grilování
No někdo třeba začíná. Budete se divit, rodí se nové děti (vy to prosím nedělejte, sucharů je už dost), děti rostou, dospívají, jsou dospělé a učí se. Někdo se to nenaučí od rodičů.
Někdo zas na to rád kouká a představuje si, jaké by to bylo kdyby měl kde grilovat.
Jen jsou urážlivé ty šokující titulky co dělají tupce ze všech - Úžasné, Konečně jinak, Jak neznáte ....
Benjout
a sakra
ani těch reakcí už není co bejvávalo. Dřív když se v článku objevil pohlreich tak od rána do odpoledne tu bylo 4-5 stránek komentů. Rejpalové odpadli a nebo pochopili Zdenkovi názory a nemaj důvod rejpat. Já si ale myslím, že by měl zase jezdit po hospodách a řvát na lidi, je to větší zábava tady to je přeci jen na koukání spíš a semtam něco zkusit.
Jean-Luc Picard
Re: a sakra
Spíše už to lidi nebaví. A jsou otráveni bomba titulky jako "Konečně správně..." "Konečně jinak.." atp.
Bydlíme ve vlastním se zahradou a můžeme svobodně grilovat a udit. Myslíte, že za tu dobu nás nenapadlo grilovat kuře, nebo zkusit ho vykostit předem? Nebo třeba medová marináda?
Jedině nás snad nenapadlo koupit za 7 kilo láhev šnapsu na svaření přelivu. Spíše nás oslovily pokusy jako naložit přes noc do kefírové či jogurtuvé marinády, různé bylinky, různé oleje na marinády od klasiky slunečnicového, přes olivový a arašidový až po konopný. Budete se divit, ale vše dělá divy v chuti. Extravagantnímu předvádění se s drahými surovinami nefandíme (vím, že nespotřebujete celou láhev, ale co se zbytkem leptohubu).
Více mne ohromí čerstvý pstruh jen se špetkou soli, lehce zakáplý citronem než zbytečné exotiky stylu losos s marinádou za dva tisíce, či úžasný přeliv z drahého šnapsu. Připlatím si za kvalitní základní surovinu a tu chystám abych rozvinul přirozenou chuť.
Zahrada u řadovky je malá, úzká a moc do kopce. Architektka si poradila
Velmi omezený prostor, pouhých sto čtverečních metrů s ne zrovna ideálním půdorysem, navíc ve...
KVÍZ: Poznáte podle obrázku plemeno psa?
Když na ulici potkáte vlčáka nebo jezevčíka, určitě je rozeznáte. Ale co méně známá psí plemena?...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Prvorepublikovou zahradu v Kroměříži rodina zachovala, včetně růží a pivoněk
Soutěž Zahrada u rodinné vilky budovaná před 85 lety, na níž se zachovala řada původních dřevin a keřů,...
Zahradu v Podještědí si užívají u bazénu. S výhledem na rybník i do krajiny
Soutěž Sudetská zahrada na ostrůvku, říká čtenář Roman skromně své zahradě v Podještědí, vypadá však spíš...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Michelinské restaurace? Toxické prostředí, šikana i drogy, líčí kuchař Molina
Premium Přiznává, že naplňuje známé klišé: „Špatně jsem se učil, a tak jsem šel na kuchaře.“ Ale Ondřej...
Nové diety? Marketing strachu z jídla, hrají si s naší mentalitou, říká Vaněk
Premium Roman Vaněk ví, jak jídlo funguje v naší hlavě. Která svíčková je podle něj nejlepší? Co si myslí o...
Mazlíčci hrají o granule, deku i lahodné kapsičky. Rozhodněte v anketě
Květnové hlasování v pravidelné fotosoutěži o nejroztomilejší mazlíčky je tu. Tentokrát autoři...
Rostliny umí přinutit hmyz kopulovat, ptáky přenášet pyl i způsobit požár
Některé rostliny nám dokážou během jediné sezony předvést koloběh života od klíčení semínka, růst,...
Asie na grilu? Podle Pohlreicha to jde hravě zvládnout, když máte fantazii
Některá zadání poroty v soutěži Česko na grilu jako by už zoufale zkoušela, co ještě lze na grilu...
Zkraťte si čas v kuchyni: Vyhrajte kořenící pasty od Podravky
Zrychlete vaření s kořenícími pastami Podravka Natur. Usnadní a zjednoduší přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale...