- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdo negriluje, není Čech, to je nějaká povinnost ?
Tajemna nejsou a na grilu bych to nedelala. Hezka reklama na gril ale, ze ano?
Jinak zkuste nekdy skotska vejce s krepelcimi vejci.
kdysi davno, kdyz jsme s bratrancem byli jeste v pozdnich nactnickych letech, se proti nam spikly nase mamy a zapsaly nas do kurzu vareni v Narodaku (Narodni dum Vinohrady) u pani Urbanove.
Uz jsem se o tom tady parkrat zminil, jak jsme tehdy nemoudre nactnicky protestovali, ze "vareni je pro zenske", prestoze nas babicka mela k vareni a peceni (vanocniho peciva) od utleho mladi.
Nakonec jsme si ten 5 tydenni zakladni kurz nejen uzili, ale prodlouzili o nekolik dalsich specializovanych na jine typy vareni, protoze nas to bavilo. Pani Urbanova byla skvela kucharka, nase spoluzacky- starsi zenske ucastnice nas rozmazlovaly a my jsme se tam hodne naucili pro zivot! Mne to pomohlo varit si ceska jidla kdyz jsem se usadil v Australii a nebyt odkazany na navstevy krajanu, kdyz jsem si chtel pochutnat.
Pani Urbanova nas naucila delat sekanou po vzoru Skotskych vajec a kdyz jsem ji tady udelal pro kamarady, s nimiz jsem se delil o byt, olizovali se az za usima.
Jinak souhlas - na BBQ bych to nedelal.
Nemohli byste tydle pseudočlánky dvou pseudogrilovačů označovat dost jasně, aby člověk na tu reklamu na vomáčky & spol. neklikal?
haha, tak tohle ma se skotskym vejcem spolecne jen to vejce
Tajemství skotských vajec je v tom, že pod tou sukní nenosej trenýrky.
Tak nevim, kolik lidi bude tak komplikovane vejce pripravovat...
co je na tom komplikovanýho? Pokud nemáte dřevěné ruce, tak v pohodě. Španělský ptáček je daleko horší.