Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Američani žijí na polotovarech, neumí uvařit ani těstoviny, říká foodpioneerka

Je to deset let, kdy se na blogu na iDNES.cz objevil zázrak jménem Anna Grosmanová. Středoškolačka se tehdy rozhodla „převařit" celou českou kuchařku Marie Sandtnerové. Od té doby je z ní absolventka vysoké školy, její vášeň pro jídlo se nezměnila, jen nabyla jiné podoby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Jojo, Anna Grosmanová byla tehdy hvězda na zdejším blogu (který měl mimochodem mnohem víc autorů - přečíst všechny články by bývala tvrdá dřina). A není divu: holka pěkná, podnikavá, chytrá,, vtipná - no kdo by chtěl víc? ;-)R^

0 0
možnosti

I92v52o 95Č97á56n

8. 8. 2020 21:03

Blogy už mají svá nejlepší léta za sebou... už se tolik nebloguje... tehdy bylo moderní mít svůj blog, dnes má zase každý Instagram...

0 0
možnosti

Založ si malé hospodářství a vyzkoušej si to

0 0
možnosti
MH

Tak možná by dívčina mohla na webu vytvářet i něco jako slovník zemědělsko/městský. Popř. dělat "reportáže" z pohledu co městským lidem chybí ve znalostech. Normální měšťák skončil ve znalosti zpracování zem. produktu někde v 1/2 minulého stoleti, když se ruční vázání snopů a dělání povřísel nahrazovalo samovazacem. Jak dál probíhá cesta obilí, zeleniny apod. Nebo třeba jak se změnila struktura pěstování - tím myslím to, že (nevím jak u nas, ale globálně určitě)např. vítězí produkty s vyšší specifickou váhou (např. melouny). Když stejně velký "míč" místo 3kg váží 5kg, už je to pro pěstitele pěkný zisk navíc.

A taky jak se upravuje sadba, hnojení a vůbec zkusit popsat rozdíl mezi "pěstováním a zemědělskou výrobou"... Těch témat by bylo o čem my měšťáci nemáme páru...

2 0
možnosti

I66v93o 79Č83á63n

8. 8. 2020 21:01

Jenže, a to ona ví, se jim to musí podat srozumitelně a v časově stravitelném podání...

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Kousek od Brna mají zahrádku jako dlaň. Vešlo se všechno, dokonce i bazén

6. května 2024

Soutěž Tak tato pouhých 350 čtverečních metrů velká zahrada přistála do letošní soutěže Nejkrásnější...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Zasaďte topinambur, vytvoří vám na zimu konzervu s čerstvou zeleninou

7. května 2024

Tento příbuzný slunečnice je známý invazní druh, takže se nikdy nemá vysazovat do volné přírody,...

V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi

2. května 2024  17:10

Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Milujete zahradničení? Luxusní knihy Zelenina z ekozahrady rozdány

29. dubna 2024,  aktualizováno  7.5 11:28

Soutěž Řadíte se mezi vášnivé zahradníky a vaše zeleninové záhonky praskají ve švech? Nebo po tom zatím...

Co ještě nevíte o kočkách? Jak můžou zezelenat nebo zdědit miliony

9. května 2024

Kočky mnohdy rozdělují společnost na dva tábory. Jedni je nemohou vystát, druzí si život bez nich...

Prvorepublikovou zahradu v Kroměříži rodina zachovala, včetně růží a pivoněk

9. května 2024

Soutěž Zahrada u rodinné vilky budovaná před 85 lety, na níž se zachovala řada původních dřevin a keřů,...

Tajemství černých děr v oceánu i golfského proudu. Objevte záhady přírody

8. května 2024

Naše domovská planeta Země, na které žijeme a vyvinuli jsme se jako druh, ukrývá stále spousty...

KVÍZ: Milujete zahradničení? Luxusní knihy Zelenina z ekozahrady rozdány

29. dubna 2024,  aktualizováno  7.5 11:28

Soutěž Řadíte se mezi vášnivé zahradníky a vaše zeleninové záhonky praskají ve švech? Nebo po tom zatím...