Diskuze

Uhlobaroni nechtějí dát švýcarskému soudu údaje o svých financích

Většina obžalovaných v kauze Mostecké uhelné společnosti odmítla na vyzvání švýcarského soudu předložit vyplněný formulář o své finanční situaci. Jejich advokáti jako důvod uvedli obavy, aby to proti nim nemohlo být použito v ČR.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Doložit údaje o majetku  - to je soudce ve Švýcarech tedy vedle ........... pokud by se v Česku měl doložit majetek a jeho způsob nabytí tam máme naše poctivé boháče a politiky dávno zavřené ........ Česko je domov mafie a kmotrů !![>-]Rv

1 0
možnosti
Foto

Tady se hraje o doplácení krácené daně z příjmu, zvýšené o penále a úroky za ta léta. Zde by mohly vycházet zajímavé částky. V

1 0
možnosti
LP

Kdo mlčí, souhlasí. Takže jsou vinni ve všech bodech obžaloby!

3 1
možnosti
PK

P43a86v51e50l 52K16u86r94a75l

26. 6. 2013 22:16

Blbost Já taky často mlčím čistě jenom protože že kraviny které říkají ostatní lidi kolem jsou tak stupidní že i jedno slovo které bych kvůli nim měl ztratit je mrhání energií která navíc stejně nebude mít naprosto žádný efekt.

Tak proč se vůbec namáhat s mluvením. Interpretovat mlčení jako souhlas je stupidní sebestředný zvyk.

0 2
možnosti
PS

Mozna by mohl něco osvětlit i nas prezident.

3 1
možnosti
PK

P30a71v47e20l 72K65u87r48a75l

26. 6. 2013 16:30

To je komedie :D Už i ten soudce z toho musí mít srandu.

Holt když se někde neplatí přímé daně není vůbec nutné vést si účetnictví a člověk prostě ani nemusí vědět kolik má peněz. Tak proč by musel někomu říkat soupis majetku?

2 0
možnosti
AN

Jine staty, na rozdil od Ceska, se ovsem zajimaji o to, zda se obcan zdrzuje v Monaku vice, nez 6  mesicu v roce. O tom se dozvedel tenista Becker, kdyz musel zaplatit miliony na danich a pokutu, protoze se zjistilio, ze byl vice nez 6 mesicu v roce v Nemecku. To asi Kalouska nezajima, dane se vyberou zdrazenim  potravina a leku, pripadne malymi duchody. Hlavne, kdyz kmotri nejsou obtezovani danemi a otazkami po nabyti majetku..

3 0
možnosti