Diskuze

Sbohem, modrý ptáčku. Elon Musk změnil logo Twitteru na písmeno X

Symbolem sociální sítě Twitter je místo dosavadního modrého ptáčka nově bílé X na černé ploše. Nové logo představil majitel firmy Elon Musk a šéfka podniku Linda Yaccarinová. Logo se změnilo na oficiálním profilu twitteru a písmeno X promítli na firemní centrálu v San Francisku. Název profilového účtu zůstává „@twitter“, modrý ptáček ale po aktualizaci stránky zmizel a na jeho místě se objevuje písmeno X.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Takže místo cvrlikání se bude co...?

0 0
možnosti

Nikdy jsem tam neměl účet, ale vždycky mi Twitter tak nějak sympatický. Ovšem jen do doby, než se ho chopil Musk.

0 0
možnosti
RRS

"Pokud firma začne měnit loga a zavedená jména, je nejvyšší čas její akcie prodat." (Zákony profesora Parkinsona)

0 0
možnosti
MK

M23i72l83a96n 86K73r61á85l

24. 7. 2023 16:24

Akcie Twitteru už nejsou veřejně obchodovatelné

0 0
možnosti
JF

J50a43n 24F88i97s81c11h28e36r

24. 7. 2023 15:16

Musk dělá změny bez promyšlené strategie. Teď bude mít problém, že jeho nové logo nemůže chránit autorskými právy. Nové logo je doslova jen znak Unicode "핏" (U+1D54F).

Připomíná mi to, jak Musk neobnovil smlouvu s Googlem, takže musel omezit uživatele (kolik tweetu mohou vidět), ale neměl na to upravené mobilní aplikace, které když byly od tweetu "odříznuty", tak se pořád znovu a znovu tweety snažily načíst, takže docházelo naopak k zvýšení provozu. Zjednodušeně si Twitter na sebe sám vyrobil DDoS útok. A takových chyb bylo už předtím opravdu mnoho. Není náhoda, že se ty změny nepromýšlí dopředu.

Musk chce udělat z twitteru obdobu čínské služby WeChat. Tedy "aplikace na všechno", která o vás bude vědět všechno. Tedy sociální síť, chatovací aplikace, platební systém, objednání taxislužby, donášky jídla z restaurací, rezervace hotelu atd. Ale zatím Musk dělá chyby v mnohem jednodušších změnách. Jinak uzavřít uživatele jen ve své aplikaci na všechno, to by chtěli snad všichni velcí hráči (FB, Google, Microsoft...), ale to co jde v Číně, asi nepůjde na Západě.

0 0
možnosti
IP

Threads nemají webovou verzi, takže nezájem.

0 0
možnosti
ZW

...je čas udělat xku pápá...

0 0
možnosti
Foto

Proč ne rovnou Z

2 4
možnosti

Co to má prosím společného?

0 0
možnosti
TB

Když si vzpomenu na ještě nedávné předpovědi jak skončí SpaceX a Tesla, tak mě tyhle předpovědi konce X/Twitteru opravdu rozesmívají

1 1
možnosti
Foto

Nezmám nikoho kdo by jezdil s Teslou ...

0 2
možnosti