- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"který mělo ideálně tvořit něco pořádného z české klasiky včetně polévky"
To je zase demagogie...právě, že když už si to jídlo nechám dovézt a nehnu kvůli tomu ani zadkem, tak by mělo být především kaloricky nenáročné. Takže fakt ne česká klasika.
Prasečinec jak od McDonalda a podobných. 1 porce a kila zbytečného odpadu.
Byl jsem zvědavý na Ústí nad Labem kde pracuji. Jednu z testovaných restaurací (U Kroupů) znám ještě z doby, kdy jsme stíhali si na jídlo dojet. Dnes si část osazenstva (nonstop provoz, přes den max 13 lidí, v noci 2) nechává dovážet (i na večeři) přes Fresh-food Trmice (u předchozího dovozu - mimochodem nedaleko zmíněné restaurace - postupně rostla cena a klesala kvalita a teplota dováženého jídla, balení klasický zaklapávací polystyren.box) a spokojenost bych řekl maximální....jídlo v rozmezí 62,- - 82,-, zataveno tak, že pokud nestihnu něco sníst, můžu vzít domů bez rizika "nehody". Týdenní objednávku odhaduju tak na 1200-1500,- a to jsou ti, co objednávají v menšině. Já například proto, že v jednočlenné domácnosti mě ne vždy baví vařit.
SPROSTĚ drahé další příplatky, zejména doprava! FUJ !!! ZLODĚJINA !!!
Pokud můžu, je výhodnější si zajít do restaurace osobně- odpadne čekání na kurýra i placení za rozvoz. Ale jako nouzovka je to fajn, ale ideálně zapracovat na tom abych uměl vařit a nemusel dávat za obyčejné rizoto stovku
Tohle je dost uchylny byznys. Jak na straně nabídky, tak poptávky.
Nabídka podle mne jen reaguje na poptávku...
Proč se jmenují „Dáme jídlo“? Já myslel, že to jídlo nedají, ale prodají.
Ne. To je jako když jste s přáteli a dostanete hlad, tak výzva "dáme jídlo?" - oni vaši poptávku uspokojí.
V kancelářských komplexech v Praze se levněji nenajíte - např na Brumlovce..
Pokud je "Levněji" hlavní argument, tak poteškoště. Jídlo kombinuje výživu a společenskou událost. Hltat něco polostudeneho z polystyrenu je na úrovni konzumace psích granulí z misky na podlaze. A vyšlo by vás to i na Brumlovce ještě levněji.
Absolutne ignorantska zalezitost. Linym zadkum bych dal jeste zaplatit likdvidaci te prehrsle krabicek, kelimku a obalu. Jidlo jsem si nechal dovezt jenom jednou, presne podle ocekavani, drahe, vubec jsem se z toho nenajedl a zbyla hora odpadu. Vzdy se jdu projit do podniku a po obede jeste prochazka v parku a stiham to do tech 30-35 minut v pohode.
Jako za první půlku bych vám dal plus, ale tím koncem jste to zabil. Vy se stihnete za půl hodiny dojít do restaurace/bufetu, objednat a sníst jídlo a pak se ještě projít procházkou a zpět do práce? Jste fakt dobrej, ale zřejmě do sebe to jídlo jen nezdravě naházíte...
Dělnická třída dělá na hrstku rýže půl dne...
to má tedy blbé, proč nejedí třeba kaviár, když je rýže tak drahá?