Diskuze

Rizoto za stovku, doprava a balné za 70 korun. Testovali jsme rozvoz jídel

MF DNES otestovala v krajských městech firmy, které rozvážejí jídlo. Dobrá zpráva je, že většina kurýrů přijela včas a s teplým obědem. Horší už je, že si za to nechali často velmi slušně zaplatit. V Praze jsme jen za dopravu a obal dali 140 korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P81e93t21r 35Š23k73o33d83a

29. 1. 2019 18:55

"který mělo ideálně tvořit něco pořádného z české klasiky včetně polévky"

To je zase demagogie...právě, že když už si to jídlo nechám dovézt a nehnu kvůli tomu ani zadkem, tak by mělo být především kaloricky nenáročné. Takže fakt ne česká klasika.

0 1
možnosti

Prasečinec jak od McDonalda a podobných. 1 porce a kila zbytečného odpadu.

1 3
možnosti
FP

Byl jsem zvědavý na Ústí nad Labem kde pracuji. Jednu z testovaných restaurací (U Kroupů) znám ještě z doby, kdy jsme stíhali si na jídlo dojet. Dnes si část osazenstva (nonstop provoz, přes den max 13 lidí, v noci 2) nechává dovážet (i na večeři) přes Fresh-food Trmice (u předchozího dovozu - mimochodem nedaleko zmíněné restaurace - postupně rostla cena a klesala kvalita a teplota dováženého jídla, balení klasický zaklapávací polystyren.box) a spokojenost bych řekl maximální....jídlo v rozmezí 62,- - 82,-, zataveno tak, že pokud nestihnu něco sníst, můžu vzít domů bez rizika "nehody". Týdenní objednávku odhaduju tak na 1200-1500,- a to jsou ti, co objednávají v menšině. Já například proto, že v jednočlenné domácnosti mě ne vždy baví vařit.

0 0
možnosti
TK

SPROSTĚ drahé další příplatky, zejména doprava! FUJ !!! ZLODĚJINA !!!RvRvRv

0 1
možnosti

A69l51a53n 37Ř88e38p83k79a

29. 1. 2019 11:34

Pokud můžu, je výhodnější si zajít do restaurace osobně- odpadne čekání na kurýra i placení za rozvoz. Ale jako nouzovka je to fajn, ale ideálně zapracovat na tom abych uměl vařit a nemusel dávat za obyčejné rizoto stovku ;-D

0 0
možnosti
JT

J90a71n 40T69a65r26a46b73a

29. 1. 2019 11:27

Tohle je dost uchylny byznys. Jak na straně nabídky, tak poptávky.

4 1
možnosti

Nabídka podle mne jen reaguje na poptávku...

1 0
možnosti
JM

J45i39ř82í 42M47a95c13e43k

29. 1. 2019 11:07

Proč se jmenují „Dáme jídlo“? Já myslel, že to jídlo nedají, ale prodají.

1 0
možnosti

Ne. To je jako když jste s přáteli a dostanete hlad, tak výzva "dáme jídlo?" - oni vaši poptávku uspokojí.

0 0
možnosti
TZ

V kancelářských komplexech v Praze se levněji nenajíte - např na Brumlovce..

0 0
možnosti
JT

J54a46n 41T58a63r87a87b35a

29. 1. 2019 11:31

Pokud je "Levněji" hlavní argument, tak poteškoště. Jídlo kombinuje výživu a společenskou událost. Hltat něco polostudeneho z polystyrenu je na úrovni konzumace psích granulí z misky na podlaze. A vyšlo by vás to i na Brumlovce ještě levněji.

0 1
možnosti
VH

Absolutne ignorantska zalezitost. Linym zadkum bych dal jeste zaplatit likdvidaci te prehrsle krabicek, kelimku a obalu. Jidlo jsem si nechal dovezt jenom jednou, presne podle ocekavani, drahe, vubec jsem se z toho nenajedl a zbyla hora odpadu. Vzdy se jdu projit do podniku a po obede jeste prochazka v parku a stiham to do tech 30-35 minut v pohode.

6 6
možnosti

Jako za první půlku bych vám dal plus, ale tím koncem jste to zabil. Vy se stihnete za půl hodiny dojít do restaurace/bufetu, objednat a sníst jídlo a pak se ještě projít procházkou a zpět do práce? Jste fakt dobrej, ale zřejmě do sebe to jídlo jen nezdravě naházíte...

4 1
možnosti
JK

Dělnická třída dělá na hrstku rýže půl dne...;-D

1 0
možnosti
ČB

to má tedy blbé, proč nejedí třeba kaviár, když je rýže tak drahá? ;-D

1 1
možnosti