České aerolinie mění logo - ČSA mění vzhled i logo. | foto: ČSA

OBRAZEM: ČSA vyletěly v novém hávu

  • 35
České aerolinie se pomalu převlékají do nového "diamantového" modelu. První letadlo v novém odletělo v pondělí večer do Dublinu. Nové uniformy ale také dostanou letušky či piloti. Mění se i prodejní místa. Poslední fází je pak změna loga.

Letadlem v novém se ještě v úterý svezou také cestující do Manchesteru a Vilniusu.

České aerolinie mění logo

Do nového se budou letadla přelakovávat postupně. „Lak na letadlech je nutné pravidelně měnit zhruba po pěti letech. Nové „barvy” tak letouny Českých aerolinií postupně získají až v rámci pravidelně plánované údržby,“ uvedl viceprezident pro marketing Petr Pištělák.

České aerolinie mění logo

V novém logu se vyskytne i název Czech Airlines. Od toho si ČSA slibují lepší srozumitelnost pro zahraniční klienty. Ti nyní tvoří osmdesát procent zákazníků. Dosud společnost používala především označení ČSA.

České aerolinie mění logo

"Výzkumy provedené v České republice i v zahraničí ukázaly, že dosavadní logo bylo vnímáno jako strnulé, nezajímavé a spojené s východoevropským, nižším standardem služeb, než ve skutečnosti České aerolinie poskytují.

České aerolinie mění logo

Společnost je ale nyní po změnách v posledních letech moderní a vysoce zákaznicky orientovaná. Tyto atributy chceme zohlednit i v naší vizuální prezentaci,“  dodal Pištělák.

Líbí se vám nové logo Českých aerolinií?

celkem hlasů: 3076

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 úterý 30. října 2007. Anketa je uzavřena.

Ano, je to zlepšení
Ano, je to zlepšení 1408
Ano, ale to staré také nebylo špatné
Ano, ale to staré také nebylo špatné 1017
Ne, ČSA si pohoršily
Ne, ČSA si pohoršily 651