Diskuze

Datart nabídne nakupování přes PayPal

Datart jako první z velkých řetězců v Česku nabídne placení přes systém PayPal. Tento poskytovatel on-line platebních služeb, kterého vlastní internetová aukční síň eBay, umožní jednodušší platby například přes mobil nebo tablet. V Česku se přes internet prodá podle údajů GfK třetina spotřební elektroniky, což je nejvíc v Evropě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

ja bych jen upresnil. Kdyz si zalozite ucet paypal v CZK a navazete k nemu ceskou platebni kartu, tak platby v cesku paypalem a v czk jsou pro kupujiciho nula. Kdyz budete takovym uctem stejnym zpusobem platit po svete v jinych menach, zajiste si vsimnete dost nevyhodneho kurzu pri konverzi, i kdyz to nemusi byt pravidlem. Ten kdo caluje paypalu drsne provize je obchodnik, u IT to dela 3,5% z platby nejmene 1EUR. Takze lidi, klidne si udelejte ucet u PP, privazte k nemu kartu a platte s nim, v CZK je to pohoda. Vasi kartu uz pak nemusite bonzovat kazdemu e-shopu, ktery potkate :-)

0 0
možnosti
TP

Konečně to někoho napadlo. Upřímně by mi stačilo kdyby prodejci elektroniky na svých shopech akceptovali platební karty (VISA, MasterCard ...).

0 0
možnosti
ČD

Shipito.cz a Socialbakers nejsou internetové obchody lupo ...

0 0
možnosti
DN

Alza uz Paypal prijima akorat kolem toho nedela humbuk.

2 0
možnosti
PV

Á pozor, Datart nasazuje tvrdé moderní zbraně,  budete si moci koupit 4 GB flashku za 1200 Kč přes PayPal :-D

7 2
možnosti
MN

Ač PayPalem platím něco v podstatě každý den, za takovýto nákup bych přes PayPal nikdy nezaplatil.

2 1
možnosti
Foto

Proč PayPal chce číslo platební karty když se na účet dají převádět převodem

1 3
možnosti
FJ

Pro instantní platby je potřeba zadat číslo karty protože platba se děje v reálném čase tak ajko běžná internetová platba (číslo kreditky+datum vypršení + kód CVC2)

4 0
možnosti
Foto

Pru nabijeni kreditu na PayPal si strhnou mastnou provizi - takze nevidim duvod pro pouzivani PayPalu misto kreditky. Tou platim zadarmo a jeste se mi cast penez vrati. A platba je jeste rychlejsi (nemusim se prihlasovat ani nabijet kredit). Jedinou vyhodu PayPalu vidim v nakupovani u hooodne pochybnych shopu, kde by mohli zneuzit udaje o karte (kdyz platba neprobiha pres stranky banky).

0 7
možnosti
FJ

A hlavně, nejni důvod si nějaký kredit na PP hromadit. Většina plateb nebo spíše všechnyjsou udělat přímo stržením z karty přes internetovou transakci.

5 0
možnosti
FJ

Bacha na to PP si bere asi 5% z každé platby. To opravdu raději platit kartou na prodejně (každá prodejna Datartu má platební terminály) nebo v hotovosti, eshop Datartu tuto možnost nabízí tak proč si komplikovta život.

1 7
možnosti
Foto

PayPal si bere procenta, ale ne od koncového uživatele, ale od obchodů. To mě nemusí trápit.

7 1
možnosti