Diskuze

Ministerstvo dopravy ukončilo spolupráci s Kapschem, soudy ale stále běží

Třináct let trvající správa mýtného systému rakouskou společností Kapsch letos v prosinci skončí. Ministerstvo dopravy proto firmě doručilo oficiální oznámení o ukončení spolupráce ke konci listopadu. Původní smlouva vypršela už na sklonku roku 2016, v létě jí ale úřad kvůli potížím s vypsáním soutěže na nového správce prodloužil o další tři roky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BE

bože..

prostě tě nechcem,uzavřeme smlouvu s někým jiným

smlouva s erárem není nároková..

0 0
možnosti
MP

Prostě to tak jednoduché asi není. To není tak, že nechci šunku, chci salám, ale stejné kvality jak šunku a ještě levněji. Ale dám vám 10 korun a vy mě vrátíte 12.

0 0
možnosti
PD

Je vidět, kam to dovedli ministři před Ťokem. Smlouva s Kapschem byla podepsána za "kontroverzních" okolností v době úřadování ministra Řebíčka z ODS (vláda Topolánka); parlamentní komise, světe div se, žádnou korupci neprokázala. Šikovně sepsanou smlouvu se podařilo vypovědět až Ťokovi.

0 0
možnosti
MP

O to je to celé. A pak rozhodnutí soudu, že se nepodařilo zjistit úmysl.

0 0
možnosti
DA

Obávám se, zda státní úředníci opět nehrají betla na obě strany. Udělají "chyby", stát odškodní obě strany a provize na sebe nenechá čekat.

0 0
možnosti

J27a98n 21Š33l40é28g73l

7. 6. 2019 8:13

Ministerstvo evidentně nepochopilo Faltýnkovi instrukce... 8-o

0 0
možnosti
LM

kdyz nemam zajem o neci sluzby a on mi je vnucuje a soudi se se mnou.. co to je??? Automaticky by mel u me ten nekdo, plus jeho propojene firmy, v budoucnu zakaz na sluzby.At tsoud dopadne, jak dopadne

4 0
možnosti
MP

Smlouvy Vám nic neříkají, co? A když chcete vydělávat, tak se musíte s někým dohodnout. A nedohodnout se tak proděláte tolik, že nemůžete říct, ať to dopadne jakkoli.

0 0
možnosti
RM

Tohle byl takový omyl. Slovenský systém se mi zdá lepší.

2 0
možnosti
MP

A nezačal později?

0 0
možnosti
OU
OU
OU
OU
JN

To je speciální typ člověka zvaný právník, který profituje z toho že zákony jsou napsány nejednoznacne a lze je vykládat různě.

Ale není to primárně jeho chyba, on se jen přizpůsobil situaci v zákonech. Podobně jako se v přírodě přizpůsobí cizopasnik hostiteli a žije z něho.

2 0
možnosti