Diskuze

Záchranářům zůstanou „staré“ vysílačky, ministerstvo modernizaci vzdalo

Hlavním prostředkem pro vzájemnou komunikaci mezi policií, hasičskými sbory a záchrannou službou zřejmě zůstanou nejméně do konce roku 2027 vysílačky systému Tetrapol. Právě k tomuto datu chce se stávajícím dodavatelem, společností Pramacom Prague, bez výběrového řízení prodloužit spolupráci ministerstvo vnitra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je výsledek toho, když jedna vládní strana pořádá schůze, kde se dohaduje jestli bude u koryta a nebo ne. No a druhá strana má taky plné ruce práce, protože musí zametat stopy po svém předsedovi, aby ho nezavřeli...

0 0
možnosti

Změnit kritickou infrastrukturu na datové spojení, které je stále nespolehlivé a leckde nedostupné je prostě nesmysl. Operátoři by místo řevu raději měi výrazně zkvalitnit svoje služby.

2 0
možnosti

J40o42s52e79f 44V10a70l80a

17. 7. 2019 10:06

proc se O2 jako zajemce o miliardovou zakazku vyjadruje k tomu, jakou technologii ma ZS drzet ? Pokud to ZS vyhovuje, tak kde je problem ? Ze nebude penezovod zestatniho ?

0 0
možnosti

tak pan Kellner třeba s těma penězma už tak trochu počítal. Hlavně by se mu operátor s takovou zakázkou také lépe prodával....

0 0
možnosti

Vladnou nam neschopove. Vysilacky nebudou, auta jim hodil na hlavu UOHS. Vysetrovani Babise se tahne, policajti delaji ostudu svymi excesy. Umi to vnitro vubec neco???

8 0
možnosti

Fascinuje mě, jak se vždycky čeká a čeká, až se všechno pročeká a najednou není čas.

8 0
možnosti

Hamáček nemá čas. Musí řešit koryta pro soudruhy. Nějaké spojení integrovaného systém je pro něho zřejmá drobná lapálie.

14 0
možnosti