Diskuze

Každé čtvrté stravovací zařízení loni porušilo předpisy, 67 inspekce zavřela

Nejproblematičtějším typem provozoven, stejně jako v minulých letech, byl loni segment společného stravování, informovala Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI). Inspektoři provedli v restauracích, bistrech, pivnicích, barech, cukrárnách a dalších typech provozoven přes 14 tisíc kontrol. Porušení právních předpisů zjistili v každé čtvrté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T56o86m76a77s 75P10o61p

27. 3. 2019 20:55

Ono je pak otazka, jestli jsou predpisy nastavene spravne - pokud ctvrtina zarizeni neco nesplnuje a pritom celkem bez problemu funguje, tak by se stat mohl zamyslet, jestli jsou vsechny predpisy skutecne nutne potreba.

0 0
možnosti

takhle to brát nelze. Pak můžeme tvrdit, že řízení s 0,5 promile je v pohodě, protože většina zdravých lidí řízení s touto hladinkou zvládne. Nebo můžeme přestat trvat na funkčních brzdách na všech 4 kolech auta, neboť není problém auto ubrzdit i s jedním nebrzdícím kolem (pokud tedy auto není naložené k povolenému maximu)

0 0
možnosti

Neuvěřitelná buzerace a šikana ze strany státu.Obdivuji každého provozovatele restaurace,cukrárny apod. že toto vydrží a nezabalí to.

0 0
možnosti
PB

P75e71t46r 92B59á52č23a

27. 3. 2019 14:26

Jen menickarny nebo trapny bistra, tam stejne normalni clovek ani nepachne.

0 6
možnosti
LK

A kde jíte vy? Myslím ve všední dny? jen se pochlubte........

0 0
možnosti
JB

Likvidace potravin jen proto, že někdo k němu zrovna nemá po ruce příslušný papír s razítkem, je šílené plýtvání a prasárna. Pokud jsou potraviny závadné, tak je to v pořádku, ale pokud nemají papír, tak je to fakt na facku (několik).

0 0
možnosti
HR

Nez se zjisti, jestli jsou nebo nejsou zavadne, tak jsou nepouzitelne. Kdo take bude hradit naklady takoveho zjistovani? :P

0 0
možnosti
JC

Chtělo by to zase nějakou kampaň proti Polsku, možná by se ten český bordel zase trochu přikryl...

3 1
možnosti
WZ

Ano to je jasne dla vsedkich ak to vypadaR^;-)spokojne..v Polsku dobre vimy o tym, proto nas ministr rikal ze to vsedko je vina krdka a Rumcajsa. Zdravim Jane:-).

0 0
možnosti