Diskuze

Přibývá zkrachovalých autobazarů, v nabídce jim zůstávají desítky ležáků

Na loňskou sezonu budou provozovatelé českých autobazarů vzpomínat neradi. A řada z nich už to bude dělat při jiné práci. Z tuzemského trhu zmizelo za jeden rok podle některých odhadů kolem desetiny autobazarů. A letos k nim zřejmě budou přibývat další.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Cipous

23. 2. 2010 16:10
nad vodou je drzi podvody - Sannycars

A je to predevsim proto,z e se dovazi bouracky a davaji se dohromady. Viz napr. Jindrich Essl ze Sannycars a moje zkusenost s nim: http://jindrichessl.cholerik.cz/

0 0
možnosti
P

Pavkakorčagin

13. 1. 2010 4:39
Mor na papaláše

To je především jejich práce..RvRvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti
JU

S.O.B je zpátky!

12. 1. 2010 11:33
"Dovozci aut zkrachovali.."

nezkrachvali, ty už maji dávno nasyslíno! Jen se z bazarů přesunuli do autosalonů, autoservisů a nebo do úplně jiných oborů.

Neznám jedinýho dovozce, a že jich znám opravdu hodně, kterej by dřel bídu!!

0 0
možnosti
6

65c02

10. 1. 2010 23:52
Moje zkušenost s autobazarem, konkrétně AAA.

Někdy v roce 2001 jsem v AAA kupoval auto. Prodejce na mě vybalil snad všechny možné finty a já mu je pěkně hladce sežral i s navijákem - prostě zákazník ideál. Skočil jsem mu úplně na všechno i přesto, že některé z jeho fíglů byly značně primitivní - např. nejdříve byla testovací jízda a teprve až poté následovalo nadzvednutí kapoty a prohlídka motoru. Když jsem reklamoval, že motor je kolem chladiče vlhký, dostalo se mi pohotové odpovědi, že to je voda z louže, kterou jsem během testovací jízdy projeli, což mě plně jakožto vysvětlení uspokojilo, atd.... byl jsem prostě zákazníkem ukázkovým hejlem.

Časem jsem zjistil, že auto bylo bourané zezadu i zepředu, mělo hnutou geometrii, chladič tekl - musel jsem nechat vyměnit, atd....

Rozruch jsem kolem toho nedělal. Vzal jsem to jako daň své hlouposti a naivitě a jako dobrou lekci - autobazary už nikdy víc. Raději ukecám pořádnou důstojnou slevu na novém autě a budu jezdit autem o třídu nižším než mít nějakou rádobyvoňafku z bazaru. :o)

0 0
možnosti
JU

S.O.B je zpátky!

12. 1. 2010 11:31
Re: Moje zkušenost s autobazarem, konkrétně AAA.

První obrovskou chybu jste udělal, že jse si šel koupit auto do AAA. To bych v životě neudělal!! Protože kdo tam dá auto do výkupu? Ten kdo má nějakej "kýbl" po bouračce nebo s mechanickým problémem atd. Kdo má jakžtak pěkný auto, snaží se ho prodat sám a za plnou cenu, ne za nějakých 60%, které dostane v AAA nebo u podobných

0 0
možnosti
JN

honzajaka

10. 1. 2010 1:58
Jakpak

se stáčí už stočený tachometr??? Ten se stáčí hned po příjmu auta do prodeje

0 0
možnosti
M

mogul666

9. 1. 2010 12:43
AAA

Holt musíte chodit k profesioanálům do aaa! Tam Vám prodají super bouranej bourák za cenu nového! A ještě budete další spokojenej zákazník!   ;-)

0 0
možnosti
JO

Johanes

9. 1. 2010 11:05
Proč kupovat v autobazaru,

když mohu koupit přímo od původního a nejlépe prvního majitele? Takových nabídek je mnoho. Autobazar je zbytečný mezičlánek, který jen spolkne část ceny auta.

0 0
možnosti
OF

Andee

10. 1. 2010 15:41
Re: Proč kupovat v autobazaru,

Pro rohlíky jezdíš do pekárny, pro maso přímo na jatka a jednou za týden vezmeš petky a jedeš do Varů pro Matonku... chápu ;-DRv

0 0
možnosti
FD

fedorko

9. 1. 2010 2:51
toto není bazar

Všichni tady vesměs lamentujete, jak jsou bazary špatné. Tak si najděte firmu, která má renomé nebo je na trhu přes deset let a nechte si auto dovézt. Tito to vozí třeba vozí z Německa za směšný poplatek a vybereš si to sám přes vyhledávač:

http://www.denker.cz/dovoz-automobilu-z-nemecka/ , takových firem je víc, kolem této denně jezdím.

0 0
možnosti
BP

pavelthelong

9. 1. 2010 7:34
Re: toto není bazar

firma na dovoz-to je jenom z blata do louze...je nutne si auto n nemecku koupit sam....uz jenom proto, ze v mnoha pripadech je na ojete auto zaruka, kteru ale kupojici nedostane, pokud auto koupi od ceske firmy

0 0
možnosti
DJ

superkutil

8. 1. 2010 22:15
Není bazar jako bazar.

Znám bazary, třeba prodejce nových vozů má vedle prodeje nových vozů a servisu, autobazar s tím, že třeba dováží vozy od svých partnerských prodejců ze zahraničí. Zažil jsem kdy bazar dovezl auta ze Španělska a Francie, auta zkontroloval, vyměnil vyběhané součásti a na vozy dává 6 měsíců záruku. Nevím, že by se jim ojetiny vracely na reklamace víc jak nové vozy. Ale bazar bere do prodeje jen vozy jejichž historii zná.

0 0
možnosti
J

Jeteletele

8. 1. 2010 22:28
Re: Není bazar jako bazar.

I v těchto bazarech vím, jak se dělají podvody ... jak se serviska vyplňuje dodatečně, jak se mění sedadla z bouraček, aby nešlo poznat, že auto bylo používanou jako taxislužba ... atd.

Osobně znám případ prodeje ojetého VW Passat (flotila autodopravy letiště Ruzyně) po 3 letech najeto 380tis, prodáno jako zánovní auto po stočení na 140tis a částečnou výměnou interiéru. Nikoho ani nenapadne, že těch 140tis za 3 roky je nepravdivých .... ještě máte chuť na české bazary? Rv

0 0
možnosti
PK

paulius

8. 1. 2010 18:02
Nedůvěryhodné a drahé.

0 0
možnosti