- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A naše putyka U flusu zase nic.
PíÁrové blbiny pro oblbování mas. Zaplaťpámbu, tahle kvetoucí blbost je zcela neškodná a naopak, může svým malým dílem potenciálně příspívat ke vzrůstu obecné prosperity...
Admine iDnes, proč mi to sem lepíte znovu, jen proto, že jsem se sem opět připojil??? Laicky to vidím tak, že opětovná automatická autentifikace je u vás mylně spojena i s opětovným vložením posledního příspěvku - nechcete s tím už něco udělat?
PíÁrové blbiny pro oblbování mas. Zaplaťpámbu, tahle kvetoucí blbost je zcela neškodná a naopak, může svým malým dílem potenciálně příspívat ke vzrůstu obecné prosperity...
Restaurant Le Terroir dostal oceneni Bib Gourmand jiz poctvrte a ne potreti, jak se pise v clanku.
radši si zajdu pořádnej den odleželej guláš, než na něco co před chvílí musel kuchař vedle v kuchyni zabíjet (šnek).
Už jsi jedl chobotnice, kterým se nakrájená chapadla ještě na talíři hýbají a "přísavkují"? ;-)
Tuctová restaurace s italskou kuchyní v Čechách. To má býti nějaký zázrak? Až bude nějaká restaurace vařit dle paní Magdaleny Dobromily a dostane hvězdu, tak smeknu. Klasika, sekačka, bramborové placky, svíce, prejt, žemlovka, pečená kachna s červeným a bramborovým... Lanýže s pneumatikou od Michelinu si ráčej zasunout Jsme v Čechách, ne?
Tak vcerejsi titulek byl "Restaurace Allegro získala prestižní hvězdičku Michelin. Jako první v ČR" a dnes ctu .."ale ocenil i další české podniky. Jde o tři restaurace..." tak proc se prve zminujete jen o alegru?