Diskuze

Maláčová vede hon na firmy, tvrdí Juříček. Podal stížnost na Úřad vlády

Podnikatel a poslanec ANO Pavel Juříček podal ve čtvrtek stížnost na Úřad vlády. Důvodem je postup ministryně práce Jany Maláčové, která ve středu představila výsledky kontrol pracovních podmínek ve firmách, které podle ní odhalily řadu porušení zákoníku práce. Juříčkově firmě Brano mimo jiné vyčítá neoprávněné srážky ze mzdy zaměstnanců nebo porušování odpočinku a firmě hrozí až dvoumilionová pokuta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Juříčku Juříčku, s Maláčovou si byl celou dobu ve vládě. To Ti nevadila ? A co estébák Bureš, ten Ti doteďka nevadí vůbec ?

0 0
možnosti
JT

J43a15n 86T61a77r34a13b79a

9. 9. 2021 17:19

Už vypsala Fortuna kurs na Malacovou? Kolik je na basu a kolik na cvokhaus?

0 2
možnosti
DZ

Jen pan Juricek takhle kriticky i do sveho hnuti? Malavova je katastrofa. Co ta zelena holcicka, uz dostal nejaky flastr za to, co delal, ackoliv k tomu nema zadne opravneni?

0 0
možnosti
PV

Panu Jiříčkovi doporučuji stránky atmoskop.cz - ať se podívá jak jeho firmu hodnotí jeho zaměstnanci 8-o

Otázka zní - kdo pracuje lépe - spokojený nebo naštvaný zaměstnanec ?

2 1
možnosti
MZ

To je zajímavé, jak zdejší spravedliví slušňáci, kteří roky nadávají na zákony porušujícího Babiše, najednou obrátili a hájí firmy, porušující zákony. Zkrátka jen jak se jim to hodí.

Je mi teď úplně jedno, že je to jen předvolební kampaň ČSSD. Doufám, že všechny tyto firmy dostanou velké pokuty. Sám jsem kdysi dělal ve výrobě a porušování zákoníku práce tam bylo na denním pořádku. Jenže jakmile se někdo jen trochu ozval, okamžitě letěl. Tenhle šmejdům se musí jít tvrdě po krku a je jedno, jestli to udělá třeba Venezuela.

5 5
možnosti
JZ

Krádež milionů na dotacích se sice se špatně zapsanou docházkou osmi dělníků srovnávat dá, ale chce to pořádnou dávku koblih a fantazie.

1 1
možnosti
MZ

Jedná se zároveň o poslance Ano, který v minulosti podporoval všechna vládní šikanózní opatření proti živnostníkům a teď to vypadá, že dostal ochutnat vlastní medicíny neboli přišel na psa mráz. Že se nebouril, když byl téměř celý maloobchod protiprávně zavřen. Takže ať radši drží pusu.

4 0
možnosti
RV

Jestliže MPSV jako odvolací orgán prezentuje výsledky kontrol,aniž se k nim vůbec dotčené firmy mohli vyjádřit,vykazuje jasné rysy podjatosti v řízení.Takové socialistické obhajoba je součástí obžaloby.Pokud se firmy budou bránit soudně,toto nemůžou prohrát.Jenže to bude dávno po volbách,Maláčová v nějaké neziskovce a nikdo za nic nebude moci.

2 0
možnosti
JT

J54a23n 77T59a38r43a18b12a

9. 9. 2021 17:18

Kriminál nebo blazinec jsou neziskovky?

0 0
možnosti
MS

M95a52r43t59i64n 38S64r80p

9. 9. 2021 13:43

A už ČSSD zaplatila Altnerovým?

7 0
možnosti

M48a58r35e17k 96Š16o72t42t

9. 9. 2021 13:32

Juříček bere okrádání státu stále jako sport patřící k dobrým mravům. Že by třeba policie dostala kvóty na to, kolik smí chytit násilníků nebo že má dát každému zfetovanému řídíci náskok?

1 1
možnosti
Foto

Od Venezuely to je čuňačina, dělá si za státní peníze kampaň.

Pan podnikatel a poslanec je zajisté natolik čestný, že by postupoval stejně i v případě ministra spolustraníka nebo dokonce premiéra.

0 0
možnosti
MP

A Velká kobliha to asi dělá z jakých peněz? To je prasárna natolik velká, který tady navíc ještě třetina národa z vesela tleská a fandí :-(

0 0
možnosti