Diskuze

Kolik a za co jsme zaplatili. iÚčtenka umožní srovnání, legislativa zatím chybí

Sdružení pro digitální účtenky vytváří pracovní skupinu pro tvorbu standardu digitální účtenky. Ten má vycházet z existujícího standardu pro digitální faktury, ale se zohledněním specifik jako záruky a reklamace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P95a72v10e39l 49M20o27l53í89k

8. 10. 2023 11:57

Digitálně-elektronická totalita přinese lepší kontrolu nad obyvatelstvem a ulehčí práci politicky uvědomělým prikázčikům, kteří jako zapálení inkvizitoři slepě plní přání Bruselu tak, aby byl EU prostor názorově sjednocený ve jménu vybudování nejlepší společnosti na světě, i když předtím o názorovou unifikaci se marně snažili hitlerovci, bolševici, polpotovci a další nepřátelé demokracie, kteří též usilovali o nejlepší společenské uspořádání, jejichž politicky uvědomělými epigony jsou současné bruselské EU špičky, kteréžto vedoucí struktury EU nám naordinovaly nejhorší možné projekty autodestruktivní povahy, jenž fanaticky obhajují zde v diskuzi lidé mající problémy s logickým myšlením, kteří trapně exhibují zde v diskuzi a soustavně nálepkují lidi s rozumnými názory jako hlupáky, kteří ničemu nerozumí. Stále jasněji se rýsuje jednoduchá rovnice: volič partají z vládní fialovské pětikoalice = hňup, hlupák a ortodoxní nepřítel demokracie s prodejnou lokajskou duší.

0 0
možnosti
MR

Nemam nic proti tomu, ale patri ti spise soukromemu sektoru, jinak je to zbytecne...

Kdyby radsi uvolnili legislativu a nechali napr. u nas pusobit i kvalitni banky a kartove spolecnosti jako AMEX nebo Diners..

0 0
možnosti
Foto

V17í64t 35K38o94u50b37a

7. 10. 2023 18:10

A pak už o nás velký bratr, karetní společnosti a stát budou vědět úplně všechno. Děkuji, schovám si papírek, nebo email a zaplatím hotově.

2 4
možnosti
DD

Nechápu mínusy. K dokonalosti stačí, aby ke všemu měl přístup i stát.

0 0
možnosti
MC

Aby to nějakej borec nesepsal za 2h jak ten borec srovnávač cen...

1 0
možnosti