Diskuze

Budvar po extrémním září čeká i roční rekordní tržby, pivo zdraží za pár týdnů

Pivovar Budějovický Budvar očekává za letošní rok rekordní tržby. Přesáhnou tři miliardy Kč. Příští rok chce Budvar nainstalovat solární elektrárnu s výkonem dvou megawatt - peak (MWp). Budvar chce také zmodernizovat a zvětšit návštěvnické centrum, koncem roku vypíše architektonickou soutěž. Loni měl Budvar tržby 3,03 miliardy Kč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Český ležák je non sens. Není ani pitelný ani plný chutí. Je to normální pivoalkoholická voda.

Český ležák vymyslelo pár národních obroditelů během jejich chlastacích sedánků.Do té doby se zde vařila piva svrchně kvašená coz je historicky doloženo a je to i praktické vzhledem k teplotě kvašení

1 1
možnosti
MP

Státní podnik, který vykáže zisk 250 mio ročně. A přitom má tržní hodnotu 50 mld. Takový podnik se státu nevyplatí ani za 200 let :-D Včera bylo pozdě ho prodat.

0 9
možnosti
JK

Klaus taky prodal všechno a kde to všechno teď je? Nadnárodní firmy odvádí zisk do zahraničí a tady se jenom maká.

5 0
možnosti
LK

Bububu. Jsme národ tlustých, tak omezíme spotřebu, a je po problému. Není jediný důvod ke zdražování. Víte proč je čepované pivo tak drahé, protože do něj cpou penicilin. Proto jsou štamgasti tak zdraví. Pak penicilin chybí v lékárnách.

0 4
možnosti
JK

Takovou kravinu jsem ještě nikde nečetl. Pošlu Vám klíčenku.

2 0
možnosti
JM

jj, to se fialovým expertům zvlášť povedlo. Naočkovali do firem, že zdražovat je normální, ze zdražování udělali zvyk.

1 2
možnosti
PH

Jsem fanoušek a konzument Budvaru, ale obávám se o jeho osud pod tímto ředitelem. Jistě by to stálo za článek, co tento člověk dělá vše proto, aby klasický Budvar úplně utlumil.

0 0
možnosti