Diskuze

Podvodníci nabízejí právní zastoupení lidem poškozeným krachem Bohemia Energy

Skupina Bohemia Energy důrazně varuje před pochybnými subjekty, které se objevily na trhu a slibují bývalým zákazníkům právní zastupování ve sporu proti Bohemia Energy a získání peněz formou náhrady údajné škody, která jim měla být způsobena ukončením dodávek energií. Lidé by měli být velmi obezřetní, komu sdělují své osobní údaje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J80a55n 69H75á55l49a

30. 11. 2021 19:54

A přitom už mohli mít bývalí klienti BE vyúčtování a peníze dávno ....stačilo by aby ERÚ a policie dělali, co mají v popisu práce.

1 0
možnosti
JJ

Nikdy nesdělujte své osobní a kontaktní údaje tajnůstkářům, kteří se vám pořádně nepředstaví.

A tihle navíc aktivně skrývají svou identitu a vydávají se za někoho jiného.

Ostatně - zastupovat bych se nenechal ani společností BSP Lawyer Partners, protože její klienti měli dost problémy poté, co v zastoupení touto společností prohráli spor o bankovní poplatky hypoteční banky: Soud jim nařídil, aby zaplatili náklady právního zastoupení protistrany a zástupci BSP Lawyer Partners přesto nabádali klienty, aby na výzvy bank nereagovali a náklady na právní zastupování neplatili.

Zdroj: https://www.penize.cz/bankovni-poplatky/306821-to-nastve!-poplatky-zpet-nedostali-a-jeste-musi-solit

0 0
možnosti
LK

Mohla by nám PR manažerka skupiny sdělit, kolika odběrným místům bylo již zasláno konečné vyúčtování? Od 13.10.2021 uběhlo více než 1,5 měsíce a zatím nevím o nikom ze zákazníků Bohemia Energy nebo jejich dceřinných společností, kdo by;-O vyúčtování obdržel. Děkuji.

2 0
možnosti
JJ

Vyúčtování dostali ti, co mají nedoplatky. Já mám asi u X Energie přeplatek, protože vyúčtování zatím nemám.

Největší přeplatky mají ti, kteří energií (plynem nebo elektřinou) topí, protože to jsou přeplatky ze záloh naspořené od jara na topnou sezónu. A ty zůstaly u původního dodavatele, zatímco DPI jim předepisuje zálohy odpovídající půlroku topné sezóny.

0 0
možnosti
MK

Podvodník varuje před podvodníky!

0 0
možnosti
JJ

Nepochybuju o tom, že se na situaci budou snažit přiživit i méně poctiví, ba, i podvodníci. Ale taky poctiví (teda doufám), kteří v tom vidí příležitost. Zadarmo ani kuře nehrabe, proč by mě právník zastupoval zadarmo?

https://cc.cz/pravni-dravci-jdou-po-majitelich-bohemia-energy-startup-chysta-skupinovou-zalobu-ma-tisice-zajemcu-s-naroky-za-stamiliony/

0 0
možnosti