Diskuze

Opozice kritizovala soutěž na proměnu Senovážného náměstí, je předražená

Do architektonické soutěže na proměnu Senovážného náměstí v centru Českých Budějovic se přihlásilo 30 českých i zahraničních ateliérů. Město na ni vyčlenilo tři miliony korun. Dál pokračuje osm vybraných odbornou porotou. „Soutěž jako taková je dobrý nápad. Ale podle mě je trojnásobně předražená,“ uvedl opoziční zastupitel František Konečný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Taková odporná sklobetonová krychle. A úplně zastíní muzeum. Proč tam prostě nezasázet pár stromů, udělat jezírko, vyšlo by to nesrovnatelně levněji a bude to vypadat mnohem lépe. Tohle je snad horší než socialistický realizmus.

0 0
možnosti
JC

J71a41n 94C39t39i28b31o74r

24. 12. 2021 1:05

Bože, místo, aby byl rád, že se o soutěž zajímalo 30 ateliérů, tak mu to přijde nějak "moc" nebo co. A ti ostatní jsou taky dobří. Lepší snad mít zásobu kvalitních projektů "v šuplíku", než nemít nic. A že nějakou stavbu realizovat trvá dlouho, to v tomhle státě ví všichni asi až na budějckou ODS a KSČ. A ne, architektonické soutěže za to fakt nemohou, a už vůbec ne soutěže na jiné stavby. Prostě kritika za každou cenu.Rv

1 0
možnosti
MS

Libi se mi kritika od aňáka Konecnyho, ktery udelal optimalizaci semaforů v CB za 30 mil. Kc a pristi rok se bude delat nova za cca 80 mil. Kc. Project Budejce je za trest. Uz je lip.

0 0
možnosti
RH

Projektil Architekti to jsou ti co navrhli Národní technickou knihovnu? Tak tím bych se moc nechlubil. Vždyť to je jeden problém za druhým.

0 0
možnosti